Kızlar reglim 4-5 gün gecikmişti ve hiçbir adet belirtim yoktu.. Bugün Predictor gebelik testi aldım Normalde yarın sabah yapıcaktım ama üzerinde 'günün her saati yapılır kesin sonuç' yazınca dayanamadım Şuan işyerinde olmama rağmen yaptım Ve daha 5 dk dolmadan ikinci çizgi böyle çok bariz çıktı. Heyecandan ne yapıcamı bilemedim.. Oraya buraya gidiyorum tuvalette :)) ama çizgi belli olmasına rağmen biraz endişeliyim.. Çünkü normalde tuvaletimi 2 saat önce yapmıştım.ama dayanamayıp testi yapmak isteyince biraz su içtim gelsin diye. sonra çok beklemeden yaptım ama testte '5 saniye cubugu idrara tutun' diyodu. benimki cok az geldiği için en fazla 3 saniye tutmuşumdur. Sonra yazdıklarını uyguladım, çubuk tamamen ıslandı ondan da eminim.. Ama ne bileyim doğru yapmadım mı çizgi niye hemen çıktı falan diye kendimi endişelendiriyorum.. :/
Ve ben yaptıgımda ofiste kimse yoktu yalnızdım tam yaptım sevincimi yaşayamadan patronum geldi(( Böyle kaldım salak gibi napıcam bilemiyorum!! Eşime nasıl söylesem akşam karmançorman oldum ama çokta heveslenmek te istemiyorum yanılma payı var diye..
Yine her durumda kan testi yaptırırım ama buna güvenmeli miyim sizce ?? Fikir verin lütfen...
Ve ben yaptıgımda ofiste kimse yoktu yalnızdım tam yaptım sevincimi yaşayamadan patronum geldi(( Böyle kaldım salak gibi napıcam bilemiyorum!! Eşime nasıl söylesem akşam karmançorman oldum ama çokta heveslenmek te istemiyorum yanılma payı var diye..
Yine her durumda kan testi yaptırırım ama buna güvenmeli miyim sizce ?? Fikir verin lütfen...