Ben cidden stresliyim, yardıma ihtiyacım var 21 yaşındayım, benim normalde reglim düzensizdir, bikaç gün oynar hep. Genelde 27günde bir diyebiliriz. Nişanlımla prezrvtfle korunarak ilişkiye giriyoruz ayda bir gibi. Ben bi ara sıkı diyete başladım ve sıkı bi spor programı yaptım. bibucuk haftada 4.5 kilo verdim ve kendimi cok iyi hissediyodum. Bu arada, o dönem sınav dönemimdi. Eylül'ün 27sinde en son regl oldum. Ekim ayında hiç olmadım!!! 50gündür regl olmadım... İlk hafta gecikince yemeye başladım, birden kilo verdigim icin dengesizlik oldugunu düşünüyodum. Çok yemeye başladım çünkü stres yapıyorum, kilo aldım. Hatta muhtemelen verdigimden daha fazla kilo aldım. iki tane gebelik testi aldım eczaneden ve ikisi de net bi şekilde negatif çıktı. Doktora gidip kan testi yaptıramıyorum çünkü bu hemen duyulur..
Bu arada regl olamadıgım kasım ayında, regl olmam gerekn hafta bikac damlalık iç çamaşırımı ıslatıcak kadar kanadım ama regl olmadım!
hamile miyim? Ne yapmam gerek? biliyorum doktora gitmeliyim ama korkuyorum... gecikmeler olmustu bi keresinde 48.gün regl oldum ama cok korkuyorum!! kendimi çok suçlu hissediyorum..
Lütfen bana yardım edin, bişey söyleyin. Konuşabiliceğim kimse yok..
gebelik belirtileri derken? mide bulantısı yok, cok yiyorum ama ne zaman stres yapsam kendimi yemege veririm! şişmanladım ve sanırım vucudum su tutuyo. ne yapmam gerek? bir idrar testi daha yapabilirim ama en son dün yaptım ve net bi şekilde negatif çıktı..
Çok teşekkür ederim, kendimi daha iyi hissediyorum desteğinizle. Eger bi süre daha regl olmazsam, bir kan testi alıcam. Bu konudaki cekincem su, izmirde aile hekimligi var ve her tahlil sisteme giriliyo. Benm baglı olduğum yerde de hemşire komşumuz. Ama içim rahatlasa sanırım zten fiziksel olarak da normale dönücem :)
Çok teşekkür ederim, kendimi daha iyi hissediyorum desteğinizle. Eger bi süre daha regl olmazsam, bir kan testi alıcam. Bu konudaki cekincem su, izmirde aile hekimligi var ve her tahlil sisteme giriliyo. Benm baglı olduğum yerde de hemşire komşumuz. Ama içim rahatlasa sanırım zten fiziksel olarak da normale dönücem :)