• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ? (Fotoğraflı )

perimasali95

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
59
23
8
Merhaba kızlar bir sorum var size..
Öncelikle kısaca bir özet geçeyim ; 10 Şubatta düşük yaptım 15 Şubata kadar kanamam sürdü.
Bunun üzerine adet düzenim haliyle biraz değişime uğradı
Normalde önceki aylarda 29-30 unda regl olurken düşük sonrası ilk regl 10 Martta oldum.
ve bu arada biz bi süre korunma kararı almıştık zaten doktorda 2 ay süre vermişti fakat biz daha uzun süre için karar vermiştik

Buraya kadar hersey normal :) Asıl sorunuma geliyorum

Reglim biteli 12 Gün oluyor benim yaklaşık 4-5 gündür yoğun bel ağrılarım ve hafifte baş dönme sorunum oldu , dün öylesine bir gebelik testi yapayım dedim kendi kendime ama olmadığına da emin olarak yaptım, çünkü hem korunduğumuzdan hemde ertelemeye karar verdiğimizden bu dönem içinde hem 1 seans lazer gördüm , hem saç boyadım hemde ağrı kesici vs. kullandım.. :cry::cry: herneyse asıl sorun şu ki dün yaptığım testte hayalet bir 2.çizgi belirdi , bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama siz de bir görün istedim.. cevaplarınızı bekliyorum:KK24:
IMG_7637.JPG IMG_7648.JPG IMG_7647.JPG

Merhaba kızlar bir sorum var size..
Öncelikle kısaca bir özet geçeyim ; 10 Şubatta düşük yaptım 15 Şubata kadar kanamam sürdü.
Bunun üzerine adet düzenim haliyle biraz değişime uğradı
Normalde önceki aylarda 29-30 unda regl olurken düşük sonrası ilk regl 10 Martta oldum.
ve bu arada biz bi süre korunma kararı almıştık zaten doktorda 2 ay süre vermişti fakat biz daha uzun süre için karar vermiştik

Buraya kadar hersey normal :) Asıl sorunuma geliyorum

Reglim biteli 12 Gün oluyor benim yaklaşık 4-5 gündür yoğun bel ağrılarım ve hafifte baş dönme sorunum oldu , dün öylesine bir gebelik testi yapayım dedim kendi kendime ama olmadığına da emin olarak yaptım, çünkü hem korunduğumuzdan hemde ertelemeye karar verdiğimizden bu dönem içinde hem 1 seans lazer gördüm , hem saç boyadım hemde ağrı kesici vs. kullandım.. :cry::cry: herneyse asıl sorun şu ki dün yaptığım testte hayalet bir 2.çizgi belirdi , bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama siz de bir görün istedim.. cevaplarınızı bekliyorum:KK24:
Eki Görüntüle 2251257 Eki Görüntüle 2251258 Eki Görüntüle 2251260
Bu hayalet çizgi hemen mi belirdi yolsa beş dk dan sonra mı

Bu hayalet çizgi hemen mi belirdi yolsa beş dk dan sonra mı
Birde terstin son kullanma tarihide önemli sabah ilk idrar ile tekrar denerseniz daha netlik kazanır hem varsa bile hamilelik adet bitiminden 12 gün sonra idrar testinde pek mümkünde değil umarım hakkınızda en hayırlısı olur

Birde terstin son kullanma tarihide önemli sabah ilk idrar ile tekrar denerseniz daha netlik kazanır hem varsa bile hamilelik adet bitiminden 12 gün sonra idrar testinde pek mümkünde değil umarım hakkınızda en hayırlısı olur

sabah yapmıştım bende testi , işte benimde anlam veremediğim konu bu zaten nasıl adetten 12 gün sonra böyle bir durum olabiliyor , test bozuk olabilir diye de düşündüm

teşekkür ederim güzel dileklerin için :KK200: valla bende ne düşüneceğimi bilemiyorum umutlanmakta istemiyorum şuanlık
7haftalık olunca Dr.a gidersin. Kalp atışı duymadan gebelik kesinleşmiyor çünkü. Eczaneden folik asit alıp içmeye başla biran önce.
İnş sağlıkla ilerler

7haftalık olunca Dr.a gidersin. Kalp atışı duymadan gebelik kesinleşmiyor çünkü. Eczaneden folik asit alıp içmeye başla biran önce.
İnş sağlıkla ilerler

aslında folik asit kullanıyordum ben ama düşükten sonra bırakmıştım erteledik diye de , bir test daha yapayım eğer test bozuk değilse 2. çizgi yine belirecektir o zaman başlayabilirim folik asite.
amin çok sağolun inşallah hayırlısını nasip etsin Allahım

Benim 2 ay önce böyle oldu 3 adet test yaptım bekleyince hepsinde de hayalet cizgi oluştu ama 1 gün gecikme ile adet oldum. Moralinizi bozmak istemem ama muhtemel yumurtlama döneminizdesiniz şuan gebelik oluşsa bile idrara geçmesi pek mümkün değil, herşey gönlünüzce olsun

Benim 2 ay önce böyle oldu 3 adet test yaptım bekleyince hepsinde de hayalet cizgi oluştu ama 1 gün gecikme ile adet oldum. Moralinizi bozmak istemem ama muhtemel yumurtlama döneminizdesiniz şuan gebelik oluşsa bile idrara geçmesi pek mümkün değil, herşey gönlünüzce olsun

anladım.. doğrudur tabi evet baktığımda yumurtlama döneminde görünüyorum zaten takvimde sanırım dediğiniz gibi bir durum bu

Bugün tekrar test yaptım ama sabah idrarıyla değil ,
ilk 5-10 dk da hiç çıkmadı 2.çizgi bi 2 buçuk 3 saat sonra yine belli belirsiz hayalet çizgi göründü anlayamıyorum yani tamam ilk 5 dk önemli deniliyor ama çıkmayınca hiç çıkmıyor aslında.. sabah bir kez daha yapacağım

Bugün tekrar test yaptım ama sabah idrarıyla değil ,
ilk 5-10 dk da hiç çıkmadı 2.çizgi bi 2 buçuk 3 saat sonra yine belli belirsiz hayalet çizgi göründü anlayamıyorum yani tamam ilk 5 dk önemli deniliyor ama çıkmayınca hiç çıkmıyor aslında.. sabah bir kez daha yapacağım
Aradan iki gün geçince test iki katı koyulaşıyor . Bayağı bir belli olması gerekirdi gebelik olsaydı. Örnekler var nette

Bildigim kadariyla 20 dk sonrasi sonuc gecersiz sayiliyor. Zaten saatlerce bekleyince 2. cizgi her teste cikiyor. Onemli olan ilk 10dkda cikmasi. Bir kan testi yaptir bence.

kızlar son yaptığım testleri de sizlerle paylaşmak istedim , en üstteki buraya ilk attığım test 2. sıradaki cuma öğlen yaptığım, 3. cumartesi sabahı, en alttaki de bu sabah yaptığım.
hep bir silik 2.çizgi oluşuyor.. ne zaman oluştuğunu soracak olursanız hiçbiri ilk 10 dk içinde değil malesef birkaç saat sonra oluyor ama bazı başlıklarda okuduğum kadarıyla hamilelik yoksa günlerce beklese bile görünmek ikinci çizgi diyenler var. ne diyorsunuz ? bu arada adetime 9 gün var
IMG_7672.JPG IMG_7678.JPG

Back