• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim emin olamıyorum

mhmhxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
7
1
1
35
Merhabalar henüz 1 aylık evliyim. Yaklaşık bir haftadır halsizlik ve uyku hali bi kaç gündür de kramplarım var. Bacak ve bel ağrım da var. Test yaptım üç kez ancak negatif . Bazen çok iştahlı bazen iştahsızım . En son adetim 25 beş başladı 30 gibi bitti . Sizce hamile olabilir miyim? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Negatif yazacaktı bence , yalnış yazdı. Evliliğin ilk ayında hormonal değişiklikler çok normal. Testleriniz negatif ise adet gününü bekleyin , gecikme de kan verin

Yani bende hemen ilk ayimda hamile kaldım bence biraz daha bekle ve kan testi yaptır uyku hali ve kramplar varsa olma ihtimali yüksek

Yani bende hemen ilk ayimda hamile kaldım bence biraz daha bekle ve kan testi yaptır uyku hali ve kramplar varsa olma ihtimali yüksek
Merhabalar Betül hanım inşallah öyledir 🙏siz ne zaman testi yapmıştınız bu arada yaşınız kaç ben 34 olucam bu durumda beni tedirgin ediyor açıkçası hamile kalabilirim miyim diye?

Back