- 20 Şubat 2025
- 43
- 11
- 3
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun hamilesiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahÖncelikle merhaba bundan yaklaşık 3 gün önce gebelik testi yaptım adetim 3 gün geçti.
ilk yaptığım test sonucu
Eki Görüntüle 3547628
daha sonra 5 gün geçtikten sonra tekrar test yaptım. ve yarın kan testi vermeye gitmeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 3547630
buda son test sonucum sizce hamile miyim
ay gerçekten mi çok teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun hamilesiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
HamilesinizzÖncelikle merhaba bundan yaklaşık 3 gün önce gebelik testi yaptım adetim 3 gün geçti.
ilk yaptığım test sonucu
Eki Görüntüle 3547628
daha sonra 5 gün geçtikten sonra tekrar test yaptım. ve yarın kan testi vermeye gitmeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 3547630
ay okadar heycanlıyım ki emin olamıyorum umarım rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip ederE çift çizgi işte hamilesiniz![]()
Çok net ben burdayım demiş sağlıkla gelsin miniğinizay gerçekten mi çok teşekkür ederim amin inşallah![]()
amin inşallahÇok net ben burdayım demiş sağlıkla gelsin miniğiniz![]()
daha doktor kontrolüne gitmedim ama beta testim 9818 çıktı burda hatta konuda açtım 5-6 haftalık dedilerMerhaba kan testi versiniz mi ? Gebelik var mıymış
Baya yüksek çıkmış canm betan hayırlı olsun reglini kaç gün geçmiştidaha doktor kontrolüne gitmedim ama beta testim 9818 çıktı burda hatta konuda açtım 5-6 haftalık dediler
çok teşekkür ederim sağolun 3 gün geçti 2 tane test yaptım hafif silik bir çizgi çıktı 5. günde kan testi verdimBaya yüksek çıkmış canm betan hayırlı olsun reglini kaç gün geçmişti
Merhabâ hayır'lısı olsun inşallahÖncelikle merhaba bundan yaklaşık 3 gün önce gebelik testi yaptım adetim 3 gün geçti.
ilk yaptığım test sonucu
Eki Görüntüle 3547628
Eki Görüntüle 3547630
Devamlı bi kasık ağrın var mı benmde 4 gün geçtiçok teşekkür ederim sağolun 3 gün geçti 2 tane test yaptım hafif silik bir çizgi çıktı 5. günde kan testi verdim
merhaba çok teşekkür ederim sağolun aslında bende çok geç farkında vardım bianda çok yemeye başladım hiç doymuyoduö sonra bianda göbeğim çıktı yemeğe başladığım için hatta kilo aldım kıyafetlerim olmuyo diye kocamın yanına gidip ağlamıştımMerhabâ hayır'lısı olsun inşallahbelirtileriniz neler neler yaşadnz ovülasyondan kaç gün sonra başladi acaba
Çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın benim adet 1 gün geçti test yaptım bir kaşık ağrım var anlatamam çift çizgi gördüm 2 test daha yaptım yine çift çizgi ama kaşık ağrım regl olacakmışım gibi dürtüyor resmendaha doktor kontrolüne gitmedim ama beta testim 9818 çıktı burda hatta konuda açtım 5-6 haftalık dediler
bence sağlıklı bi sonuç almak için iki gün daha beklerseniz daha iyi olabilir bende tam nilgi sahibi değilim ama doktorlar eregl den en az 3 gün geçsin diyorlar zaten regl olucakmış gibi bi ağrı oluryor hatta memede hassasiyette yaşadım ben hala yaşıyorum. mesela şuan deli gibi kasık ağrım var. kanama olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum umarım sizinde vardor ve sağlıkla kucağınıza alırsınız miniğiÇok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın benim adet 1 gün geçti test yaptım bir kaşık ağrım var anlatamam çift çizgi gördüm 2 test daha yaptım yine çift çizgi ama kaşık ağrım regl olacakmışım gibi dürtüyor resmentedirginim yarın kan testi vericem
sürekli değil ama arar ara arıyo özellikle geceleriDevamlı bi kasık ağrın var mı benmde 4 gün geçti