- 20 Kasım 2023
- 39
- 6
- 23
-
- Konu Sahibi Nerminnnnm
Hahahha çok güldüm bu yoruma yatest yapmışsınız yokmuş işte, karnınız şiş diye testlere inanmayıp yorum mu yapalım. iç hastalıkları uzmanımıyız biz?
test yapmışsınız yokmuş işte, karnınız şiş diye testlere inanmayıp yorum mu yapalım. iç hastalıkları uzmanımıyız biz?
Ay inşallahHahahha çok güldüm bu yoruma yaŞaka bi yana kan tahlili verip doktora görünmekte fayda var çok geçmiş olsun kalbinizden geçen gibi olsun
KeşkeeeKız göze takılan ultrason cihazı çıktı da bizim mi haberimiz yok
Kasım 4 kan geldi pembe ve akışkan sadece 3 gün sürdü hemen kesildi bende normalde 1 hafta sürer.Adet tarihiniz ne zaman?
HabsjahaO kadar ilerlemedik ya usg iside bize kaldiysa yandık
4 kasımdaki yerleşme kanaması olsa şimdiye testte çıkardı heralde canım. Adetten önce çok ağrı kesici içince benşm de öyle oluyor. Sen en iyisi yarın kan verKasım 4 kan geldi pembe ve akışkan sadece 3 gün sürdü hemen kesildi bende normalde 1 hafta sürer.
Öyle yapıyım birazda tedirgin oluyorum negatif çıkımca üzülüyorum diye ama yapacak bişey yok4 kasımdaki yerleşme kanaması olsa şimdiye testte çıkardı heralde canım. Adetten önce çok ağrı kesici içince benşm de öyle oluyor. Sen en iyisi yarın kan ver
Benim bu dönemim 7,5 yıldır devam ediyor ama test yapmama rağmen negatif olup göbeğim şiş diyor umutlanmıyorumÇok istediğim için umutlanıyorum herşeye her kadının bi dönemi böyle geçmiştir