• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim diye kan testi yaptıracağım

begumm3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1
0
1
Antalya
Sevgilimle hep korunurken prezervatif kullanıyoduk bi kaç hafta önce geri çekilme ile yaptık adetim 4 gün gecikti çok stres oldum ondan gecikmiş de olabilir ama kan testine gideceğim ve hamilelik çıkarsa aileme haber verirler mi bilmek istiyorum antalyada yaşıyorum hani tanıdık falan çıkmaz doktor ama 17 yaşında olduğum için aileme haber verip verilmeyeceğini merak ettim bilgisi olan yazabilirse sevinirim

Sevgilimle hep korunurken prezervatif kullanıyoduk bi kaç hafta önce geri çekilme ile yaptık adetim 4 gün gecikti çok stres oldum ondan gecikmiş de olabilir ama kan testine gideceğim ve hamilelik çıkarsa aileme haber verirler mi bilmek istiyorum antalyada yaşıyorum hani tanıdık falan çıkmaz doktor ama 17 yaşında olduğum için aileme haber verip verilmeyeceğini merak ettim bilgisi olan yazabilirse sevinirim

17 yaşındayken ÖSS ve ÖYS hazırlığı ve hayatın anlamına dair kitaplar okumak ve 23 yıl sürecek dostluklar kurmakla meşgul olduğum için içinde bulunduğunuz durumu hayal bile edmiyorum, etmek de istemem

ama cevap olsun isteseniz: 17 yaşında olduğunuz için babanızın sağlık sigortasından yararlanırsınız. bu da herşeyin online olduğu günümüzde, hasta numaranız ve tc kimlik numaranızla herkesin test ve sonuçlarınıza ulaşabilmesi anlamına geliyor. reşit olmayan kızla ilişki yaşadığı için erkek arkadaşınızın hapis cezasını ayrıca hesaplayabilirsiniz. ailenizin duyduğu hayalkırıklığı ise hadde hesaba gelmez.

ben de bir anneyim ve şu yazdığınız mesajı birgün benim kızım (veya oğlum) yazarsa ne olur diye elim ayağım titriyor.

Eczaneden hamilelik testi alabilirsiniz, hastanede kan testi yaptırınca sonuçlar aile hekimine gidiyor diye biliyorum malum bu her aileye 3 çocuk olayından sonra. Öyle bir haber çıkmıştı sonuçlar kişinin babasına mesajla gönderilmiş diye.

hamileleik çıkarsa ailenize kesin haber verirler. çünkü reşit değilsiniz yani sizden sorumlu bir babanız anneniz var ve reşit olmayan birinin hamileliği yasal olarak büyük bir sorun. vasinize (anne babanıza) haber verirler, erkek arkadaşınız da hapsi boylar tabi kendini kurtarmak için "sekse beni o zorladı, ben reşit olmadığını bile bilmiyordum. bilsem dokunmazdım bile. para da istedi üstelik" derse, fuhuştan hapse siz girersiniz :ssz: anlattıklarıtmın binlerce örneği var bu arada :ssz:

Back