- 11 Aralık 2024
- 29
- 11
- 3
- 25
arkadaşlar merhaba sizlerden fikir almak istiyorum ve böyle aynı durumu yaşayan varsa bilgilendirmesine ihtiyacım var . Şimdi arkadaşlar benim son adet tarihim 10 ocak ben 10 şubatta adet olmam gerekiyordu ama olmadım adetim 7 gün gecikince evde idrar testi yaptım ve hafif silik çizgi çıktı yani ayın 16.02.de kan testide verdim hemen hcg değerim 2.21 çıktı negatif dediler daha sonra ben hala adet olamadığım için 18.02 de yani yaklaşık 2 gün sonra tekrar kan verdim ve 10.65 çıktı düzenli takipi görmek adına 20.02 de yine 2 gün sonra kan verdim 32.65 çıktı sonra 1 hafta kan vermedim ve dün 26.02 de tekrar kan verdim 384.06 çıktı bugün kadın doğum uzmanına gittim ve son adet tarihim 10 ocak olduğu için direk dış gebelik geçiriyor olabilirmisin dedi ultrasonla baktı herhangi bir kese göremedi şuan sadece beklemek ve pazartesi tekrar kan vermekten başka çarem yok birde sol alt karnımda hafif sğrı gibi bişey hissediyporum ama çok hafif hiç kanama veya lekelenme yaşamadım ve çok üzgünüm şuan başına gelen var mı böyle bi durum geç döllenme olabilir mi ? kese görünür mü