Anket Hamile miyim dış gebelik mi

pembemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
21
8
86
Evde pozitif çıktı testim adetim 4 gün geçince salı günü beta hcg 788 çıktı ama kese görünmedi 3 gün geçince yani cuma 3123 çıktı ama yine kese yok tam 5 haftalığım pazar günğ yani yarın doktor acilden yine bakalım dedi dış gebelik olabilir mi çok stres yaptım neden kese görünmedi?

Evde pozitif çıktı testim adetim 4 gün geçince salı günü beta hcg 788 çıktı ama kese görünmedi 3 gün geçince yani cuma 3123 çıktı ama yine kese yok tam 5 haftalığım pazar günğ yani yarın doktor acilden yine bakalım dedi dış gebelik olabilir mi çok stres yaptım neden kese görünmedi?
Benim kese 3550 falandi gorundugunde. Dis gebelik degildir insallah,yarin keseyi gorursunuz Allahin izniyle

Benim kese 3550 falandi gorundugunde. Dis gebelik degildir insallah,yarin keseyi gorursunuz Allahin izniyle
2. Evladım olacak inşallah ama ilkinden daha stresliyim sizin üstten mi gördüler vajinadan mı keseyi
Yarın da karından göremezse vajinadan bakalım diyecek diye doktor çok korkuyorum

2. Evladım olacak inşallah ama ilkinden daha stresliyim sizin üstten mi gördüler vajinadan mı keseyi
Yarın da karından göremezse vajinadan bakalım diyecek diye doktor çok korkuyorum
Karindan gorundu kese, ben dis gebelik gecirdim o cok farkli sancili kanamali bi surec. Insallah degildir, saglikla gelsin bebeginiz ❣❣

Benımde 1500 du degerım alttan baktı kese goremedı ıkı gun sonra kan ver ona gore karar verelım dıs gebelık olabılır dedı ama bendede ne kanama var ne agrı ıkı gun sonra kan verdım 3570 oldu degerım tlfnlla gorustuk sadece dıs gebelık degıl artık ıkı hafta sonra gel keseye bakalım dedı salı gunu randevum var ınsallah ıkımzde bebişlerımıze saglıcakla kavusuruz

Senin çok güzel artmış maşallah hayırlısı ile keseyi görürsün. Ben de şimdi acilden geliyorum kan verdim hemşire iyi artıyorsa değerin sıkıntı yok haftaiçi doktorun bakar ama az artış varsa servisteki nöbetçi doktor bakar dedi bekliyorum şimdi 2 saate çıkar sonucum umarım iyi artmıştır inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Değerim 5367 çıktı doğum acildeki hemşire iyi ama yine takip edelim çarşamba günü gel tahlil yapalım yine hem o gün doktorun nöbetçi muayene de eder dedi olumlu konuştu hemşire ama ben bilemedim artış daha çok mu olmalıydı

Senınde baya ıyı degerın progstrana baktılarmı senın o degerın nasıl 20 ve ustuyse doktor guzel kalınlasmıs duvarın dıyor

Senınde baya ıyı degerın progstrana baktılarmı senın o degerın nasıl 20 ve ustuyse doktor guzel kalınlasmıs duvarın dıyor
Hayır sadece beta hcg ye baktılar çarşambayı bekliyorum artık çok stres oldum inşallah keseyi hayırlısı ile görürüz

Çok şükür kese göründü 5+1 hamileymişim haftaya da kalp atışını duyarız dedi doktor

Benımde 1500 du degerım alttan baktı kese goremedı ıkı gun sonra kan ver ona gore karar verelım dıs gebelık olabılır dedı ama bendede ne kanama var ne agrı ıkı gun sonra kan verdım 3570 oldu degerım tlfnlla gorustuk sadece dıs gebelık degıl artık ıkı hafta sonra gel keseye bakalım dedı salı gunu randevum var ınsallah ıkımzde bebişlerımıze saglıcakla kavusuruz
Sizin kese gorundugunde beya kacti? Progesteron kacti?

Back
X