HAMİLE MİYİM DERSİNİZ

kanda daha sıfırlanmamıs bıle olabılır dıger gebelıktekı beta. sıfırlanana kadar olcturmusmuydun? kurtaj sonrası en azından 1 ay beklenır. ssaglık ıcın. korunmak zorundaydın yanı dr demıstır gerci sana. neyse eger tekrar baktırdıgında azalıyorsa dıger gebelıktendır. artıyorsa bı hafta kadar sonra tekrar olcuturursun

küçük harflerle yazmalısınız, büyük harflerle yazınca bağırmak anlamına geldiğinden yasak. Daha yeni kürtaj olmuşsunuz sağlık için korunmanız gerekiyordu bir süre. Doktora görünün eğer sıfırlanmamışsa söyler, sıfırlanmış ama yeni gebelikse de bu kadar erken yeniden hamile kalınmasının bir yan etkisi vs oluşmadan akıl verir

Benim ilk gebeliğimdi ve doktor beni bilgilendirmedi doğuma girdi ben yatarken zaten bilgim olsa buraya yazmazdım fikir alışverişi yapmak amaç.

Kürtajın üstünden 1 kere regli geçirmeniz gerekiyor ki betanız tamamen sıfırlansın kimisinin çok yavaş düştüğü bile oluyor o yüzden doktorlar 1 ay korunmalı ilişki öneriyor rahim toparlasın diye

Peki 2 gün sonra tekrar beta yaptırsam eğer düştüyse önceki gebeliktendir yükseldiyse gebeyim demektir değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…