- 25 Şubat 2023
- 13
- 1
- 30
-
- Konu Sahibi nalanozdn34
kanda daha sıfırlanmamıs bıle olabılır dıger gebelıktekı beta. sıfırlanana kadar olcturmusmuydun? kurtaj sonrası en azından 1 ay beklenır. ssaglık ıcın. korunmak zorundaydın yanı dr demıstır gerci sana. neyse eger tekrar baktırdıgında azalıyorsa dıger gebelıktendır. artıyorsa bı hafta kadar sonra tekrar olcuturursunSELAM HANIMLARR BUGÜN GEÇİRDİĞİM ZORUNLU KÜRTAJIN ÜZERİNDEN GEÇEN 24.gün BUGÜN GEBELİKTEN ŞÜPELENDİĞİM İÇİN KANDA GEBELİK TESTİ YAPTIRDIM VE POZİTİF SONUÇ BÖYLE .. SİZCE BETA SIFIRLANMADI MI YOKSA GEBEMİYİM .. KORUNMADIK İSTİYORUZ. YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM
Hayır kendim evde test yaptım çift çizgiydi hep en son yaptığım test tek çizgiydi sıfırlandığını düşündümkanda daha sıfırlanmamıs bıle olabılır dıger gebelıktekı beta. sıfırlanana kadar olcturmusmuydun?
o zaman sıfırlanmıstır yuksek ıhtımal. bence bı kez daha kan vermen gerekıcek:)Hayır kendim evde test yaptım çift çizgiydi hep en son yaptığım test tek çizgiydi sıfırlandığını düşündüm
İnşallah bu arada doktor hiçbir konuda hiçbir şekilde bilgilendirmedi benio zaman sıfırlanmıstır yuksek ıhtımal. bence bı kez daha kan vermen gerekıcek:)
Benim ilk gebeliğimdi ve doktor beni bilgilendirmedi doğuma girdi ben yatarken zaten bilgim olsa buraya yazmazdım fikir alışverişi yapmak amaç.küçük harflerle yazmalısınız, büyük harflerle yazınca bağırmak anlamına geldiğinden yasak. Daha yeni kürtaj olmuşsunuz sağlık için korunmanız gerekiyordu bir süre. Doktora görünün eğer sıfırlanmamışsa söyler, sıfırlanmış ama yeni gebelikse de bu kadar erken yeniden hamile kalınmasının bir yan etkisi vs oluşmadan akıl verir
Kürtajın üstünden 1 kere regli geçirmeniz gerekiyor ki betanız tamamen sıfırlansın kimisinin çok yavaş düştüğü bile oluyor o yüzden doktorlar 1 ay korunmalı ilişki öneriyor rahim toparlasın diyeSELAM HANIMLARR BUGÜN GEÇİRDİĞİM ZORUNLU KÜRTAJIN ÜZERİNDEN GEÇEN 24.gün BUGÜN GEBELİKTEN ŞÜPELENDİĞİM İÇİN KANDA GEBELİK TESTİ YAPTIRDIM VE POZİTİF SONUÇ BÖYLE .. SİZCE BETA SIFIRLANMADI MI YOKSA GEBEMİYİM .. KORUNMADIK İSTİYORUZ. YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM
Anladım bilmiyordumKürtajın üstünden 1 kere regli geçirmeniz gerekiyor ki betanız tamamen sıfırlansın kimisinin çok yavaş düştüğü bile oluyor o yüzden doktorlar 1 ay korunmalı ilişki öneriyor rahim toparlasın diye
İyi ki sormuşsunuzAnladım bilmiyordum
EvetPeki 2 gün sonra tekrar beta yaptırsam eğer düştüyse önceki gebeliktendir yükseldiyse gebeyim demektir değil mi ?