Gitti doktor sperm sayısına kalitesine baktrdi ondada sorun yokmuşTek kendinde sıkıntı olacak diye birşey yok ki bu ayda olmazsa eşinizi doktora götürmenizi tavsiye ederim
O zaman daha vakti gelmemiştir kuzum çok kafana takma akışına bırak kafana taktığın için bile olmuyor olabilirGitti doktor sperm sayısına kalitesine baktrdi ondada sorun yokmuş
İste takmamak elde değil eşim çok istiyor ya işteyken bile bebek videoları atiyor artık bana her gördüğü bebeği sarılıp öpüyor yani okadar istiyorki anlatamam öyle olunca da insanin elinde değil kendini sorguluyorO zaman daha vakti gelmemiştir kuzum çok kafana takma akışına bırak kafana taktığın için bile olmuyor olabilir
Canım düşündüğünüz zaman olmuyor. Nedendir bilmem ama çoğu kişide böyle. Vücut yumurtlamadan itibaren hamileliğe benzer tepkiler veriyor. Yani regliye kadar testsiz bilemiyorsun. Tek yolunuz bebek fikrini aklınızdan atmak. Zor biliyorum ama stres yaptırıyor bu düşünceler. O yüzden düşünmemek daha çözüm odaklı. Arkadaşımın 4 sene sonrasında 2 bebeğide tatilde oldu. Onlar tüp bebeğe kadar gitmişlerdi sonra vazgeçtiler olmuyor tatile gidelim o parayla dediler. Döndü gebe kalmış. Hiç düşünmedik tatilin tadını cıkardık dedi.Yardım edecek kimse yokmu
Tşk ederim evet hep diyorum takmadan yasiyacagim ama işte insanın elinde değil peki belirtiler hamilelik belirtisi miÖncelikle adetine bı hafta varmış biraz daha bekle sonra idrar testi yaparsın.
gebelik konusuna gelince ben şuna gercekten inanıyorum bekledigin şeyin bir zamanı ve bir dakikası var.o dakikası geldiğinde oluyor.Allaha duanı et gönlünü ferah tut ve bunu düşünmeden yasa evliligini.İliskini çocuk yapmak için yaşama.İnan insanlar derdide inanmazdım ama ' inan hiç beklemedigin bir anda oluyor'
Ne güzel rabbim istiyen herkese versin inslalah tşk ederimCanım düşündüğünüz zaman olmuyor. Nedendir bilmem ama çoğu kişide böyle. Vücut yumurtlamadan itibaren hamileliğe benzer tepkiler veriyor. Yani regliye kadar testsiz bilemiyorsun. Tek yolunuz bebek fikrini aklınızdan atmak. Zor biliyorum ama stres yaptırıyor bu düşünceler. O yüzden düşünmemek daha çözüm odaklı. Arkadaşımın 4 sene sonrasında 2 bebeğide tatilde oldu. Onlar tüp bebeğe kadar gitmişlerdi sonra vazgeçtiler olmuyor tatile gidelim o parayla dediler. Döndü gebe kalmış. Hiç düşünmedik tatilin tadını cıkardık dedi.
Yok estfrllhYani ben bunada şöyle cevap verim ben hamile olduğumu asla anlayamadım çünkü hamilelik ve adet belirtileri bire bir aynı.Yani adet öncesi ne yasiyosam aynısını yaşadım.4 gün gecikti adetim.Sonra dedim ki Allah'ım adet olucaksam bana bir belirti ver hamileysem bana bir belirti ver.Ertesi gün midem ağzımda tuvalete attım kendimi:)
Yani belirtiler kişiden kişiye değişebilir , bu doktorunuzun verdiği şeyle ilgili de olabilir belirtileriniz.He tabiki bende beyaz akıntı var göğüs hassasiyetin yoğun kasik ağrım var.Bekleyin bence en azından tam adet gününüze kadar.sonra bı test yapın.Bide kendinizi hamilelige sartlandirmayin değilseniz bile psikolojik olarak adet görmenizi engellersiniz.Neyse çok konuştum
Allah'ım inşallah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.Banada haber verin durumunuzu merak ettim.Kalbinizi ferah tutup bekleyin.Beklemek en zoru ama bekleyelimYok estfrllhmsjlariniz çok önemli benim için tşk ederim ama şimdiye kadar hiç yumurtlama günümden sonra böyle belirtiler görmedim o yüzden heveslendim
Tşk ederim bir hafta kaldı adete tabikide yazarım sizeAllah'ım inşallah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.Banada haber verin durumunuzu merak ettim.Kalbinizi ferah tutup bekleyin.Beklemek en zoru ama bekleyelim
Canım ben bilmiyorum ki bende hamile kalmak istiyorum ve kasık ağrım benimde bu ay çok yani keşke yardımcı olabilsem ama belirtin var gününde gelmiş test yapsana senMerhaba benim iki haftadır fln ara ara sancilarim vardi, sabahlari midem bulaniyor ve basim dönüyordu. Takvimime göre bugün adet gunum ama halen bisey yok sadece kasigima hafif batma tarzi bisey oluyor. Sebebi ne olabilir herhangi bir ilac da kullanmiyordum adetimi gecirecek.
Baskı yapmasın eşinizle bu konuyu konuşun çünkü psikolojik olarak bile olmaz çocuk akışına bırakın ne güzel ikinizde de bir sıkıntı yok demek ki vakti daha gelmemişİste takmamak elde değil eşim çok istiyor ya işteyken bile bebek videoları atiyor artık bana her gördüğü bebeği sarılıp öpüyor yani okadar istiyorki anlatamam öyle olunca da insanin elinde değil kendini sorguluyor
Evet işte konuştuk çok bunu ama istiyorum napim diyor tamm diyor ama gene yapıyor anlayacağınız tuaf bir duygu bu ay umitliyim inslalah hamileyimdirBaskı yapmasın eşinizle bu konuyu konuşun çünkü psikolojik olarak bile olmaz çocuk akışına bırakın ne güzel ikinizde de bir sıkıntı yok demek ki vakti daha gelmemiş
İnşallah canım benim benimde bu ay çok fazla kasık ağrılarım var bizde 8 aydır istiyoruz 15 gündür folikasit kullanıyorum sende eczaneden alıp folikasite başla doktorun vermiştir belkiEvet işte konuştuk çok bunu ama istiyorum napim diyor tamm diyor ama gene yapıyor anlayacağınız tuaf bir duygu bu ay umitliyim inslalah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?