Selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üyelik aldım ve bir sorum olacak lütfen yardım edebilir misiniz . Benim sat 20 temmuz . 16 agustos tarihinde beyaz akinti sık idrara çıkma gibi belirtilerin sonunda idrar testi yaptım ve 2. Cizgi cok silik çıktı hemen kan testi yaptım ve 7.92 çıktı ordaki bayan 2 gün sonra tekrar yapın çok düşük değer dedi ve ertesi gün aşırı karın ağrısıyla uyandım lavaboya gittiğimde hafif bi kanama gördüm hemen hastaneye gittim tekrar kan testi yaptık ve değer 11.40 a yükselmiştir doktorum Ultrason dan baktı ve adet kanaması na benzediğini 2 gün sonra tekrar bi kan testi yapalım dedi. 2 gün bekledik ve 2 gun sonra 17ye yükselmişti doktorum bu artış normal değil dedi ve kafamız karıştı pazartesiye kadar bekleyelim dedi bu arada kanamam sadece o ilk gün devam etti sonra çok az leke şeklinde 2 kere daha gelmişti normalde adetim 5 gün sürer ve baya olurdu buda normal değildi. Bunun üzerine başka bi doktora gittim ve 17 değerinin çok düşük olduğunu söyledi adet söktürücü verdi ama ben almadım söktürücü çünkü değer durduk yerde artmiyordur diye düşündüm .pazartesiye kadar bekleyemedik ve doktorum şunu da demişti eğer bekleyemezsiniz cuma tekrar test yapin değere bakalom artıs varmı bana haber verin dedi . Dün tekrar test yaptık ve 44.66 ya yükselmişti. Doktorum u ararım ve söyledim değer güzel artmış pazartesi tekrar kan testi yapalım dedi. Ve bugün beyaz bi akintim oldu. Kan vermekten artık çok bunaldim ve beklemekten. Sizce bu durum nedir buna benzer şeyler yaşayan arkadaşlar var mı acaba lütfen yardım edin. Daha önce geçen yıl (10 ekim de) 7 haftalik bebeğim kalp atmadin icin kurtaj oldum ve cok istiyoruz bebek sahibi olmayı ve cok korkuyorum tekrar yaşamaktan.
Mrb kızlar bugün 23 agustos pazar kan testi yaptırdım sonuç 103.6 cikti
Mrb kızlar bugün 23 agustos pazar kan testi yaptırdım sonuç 103.6 cikti
Son düzenleme: