Hamile miyim değil miyim? Yardım edin:(

Bosslady

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
29
6
27
öncelikle hepinize merhaba kızlar acil yardım edin çok çıkmazda ve kötü hissediyorum. Psikolojim de bozuldu. Sevgilimle 68 gün önce ilişkiye girdik ilişki de korunduk. İlişkiden sonra iki kere adet oldum şimdi üçüncü adetime 8 gün var. Adetlerimi tam zamanlı ve yoğun oldum. Ama benim kafamı karıştıran şey adet bittikten sonra oluşan karın şişliği sertliği bir türlü inmiyor çok rahatsız edici şekilde kabızlıkta yapıyor. Bir hafta önce gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ama bu karın şişliği ve akıntılar çok kafamı karıştırdı. Sizce hamile miyim? Hamile olsam testte çıkmaz mıydı? Ne yapmalıyım?

Yoktur bence rahat olun. Bi de neden korkarsan vücudun o belirtiyi veriyo pisikolojik tamamen rahat olun. Ama bence korkuyosanız bi daha yapmayın çünkü insanın korktuğu başına gelir.

Yoktur bence rahat olun. Bi de neden korkarsan vücudun o belirtiyi veriyo pisikolojik tamamen rahat olun. Ama bence korkuyosanız bi daha yapmayın çünkü insanın korktuğu başına gelir.
Çok katılıyorum ama karın şişliğim bir türlü bitmiyor :KK43:

Sevgilinzle ilişkiye mi girdinizzz buna üzülmysnz hamile kalms olablcgnzmı üzlysnz? ? Taş yağacak allah ıslah etsin midem bulandı ;@

Yok değilsindir rahat ol ama arkadaşın dediği gibi cok günah bu kadarı inancınızı bilniyorum ama. Bi de kimseye güven kalmamış dikkatli ol
Sevgilim dediğime bakmayın kendisi nişanlım ama cidden çok korkuyorum hamile olmak istemiyorum. Yani olsam bu süreçte test yaptığım da pozitif çıkardı değil mi?

Sevgiliyle ilişkiye girmede bence bir sıkıntı yok. İnsanların yaşam tarzını eleştirmeye de bayılıyoruz vallahi. Herkes önce kendine dönüp bakıcak.

Canım sana gelince; şaka yapıyorsundur umarım. 68 gün önce korunmalı girdiğin ilişki üstüne 3 kere adet görüp ; üstelik negatifleri de görüp sırf karnında sertlik var diye hamile miyim diye sorduğuna göre epey bilinçsiz bir kadınsın diye düşünüyorum.

Merhaba. 18 yaşındayım bir kişiyle ilişkiye girdim istemeden, ve sanırım içime boşaldı adetim 8gün gecikti ama 8günün sonunda adet oldum şuan döngüye iki hafta var ve benim 3-4 gündür ani karın ağrılarım oluyor nedeni ne olabilir ? üşütmelerden dolayı mı yoksa gebelik mi ?

X