Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora gitmiştim Bi bakalım demiştikKan testi için neden o kadar acele ettin anlamadım.
Mevsimsel bir gecikme olabilir.
aslında bu ay hiç kafayı takmadım yoğundum normalde 1 gün kala yapardım hep idrar testi bu ay 2 gün geçti hala yapamadımÇok kafayı takma ...
Çünkü sen eğer bunu çok isteyip , inanırsan vucütta ona göre tepki veriyor..
olsa kan tahlilinde çıkmaz miydı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum acaba ilişkiden kaç gün sonra belli oluyo kan tahlilindeyumurtalamadan 9 gün sonra kan testi yaptırmışsınız, biraz erken değil mi?
oldu olacak bir idrar testi yapıverin şimdi, varsa çıkar kesin çünkü 2 gün geçmiş tarihiniz.
olsa kan tahlilinde çıkmaz miydı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum acaba ilişkiden kaç gün sonra belli oluyo kan tahlilinde
bu acele neden?Kızlar bu ay ovulasyon testi kullandım ve 16 kasımda çift çizgiyi yakaladım 25 kasımda kan tahlili yaptırdım negatif çıktı ve şuan adetim 2 gün geçti 2 gün erken olurdum bazen ama hiç gecikmezdi şimdi hamile miyim sizce
canım çok teşekkür ederim çok rahatlattı bu mesajın benibu acele neden?
kan testi için en güzeli adetinin gecikmesini beklemek.
bak o süreçte gebelik şansın varsa bile yaşadığın stres ile kendini negatif etkiliyorsun.
bildiğim kadarıyla ovulasyon testlerinde koyu çift çizgiyi yakaladığında 36 saat içinde yumurtanın çatlayacağını anlıyorsun.o zaman 25 kasım tarihi test için çook erken.
çünkü döllenen embriyonun rahimde belli bir yolculuğu ver ve rahme tutunması filan 10 günü bulabiliyormuş.b-hcg de tutunma sürecinden sonra salgılanıyor.
ben bildiğim kadarı ile bilimsel yönünü izaha çalıştım.
demek istediğim sürecin bu basamaklarını bilirsen kendini boşuna germezssin,gebelik için kendine yeterli bir süre tanırısın.
adet gecikmen stres kaynaklı olabilir..
bir idrar testi dene önce.negatif ise bir kaç gün bekle.adetin gelebilir.
yine gelmez ise gebelikten şüphelenebilirsin.idrar testini tekrarlayabilir veya kan testine gidersin.
haklısın canım bende 7 aydır uğraşıyorum ve içimden hiç test yapmak gelmiyor beklemek en iyisi her ay tek çizgi görmekten yoruldumCanım bende hamile kalmak isteyenlerdenim.her ne kadar kafama takmadım desede insan olmuyo ben bu ay yoruldum resmen adet oldum mu olmadımmı diye düşünmekten.Ve sonucunda 28 günde olan adetim 32 günde oldu bu sefer.28. gün test yaptım ve negatif çıktı bende adeti beklemeye koyuldum.Bence ne olursa olsun adet tarihinden sonra en az bir hafta beklenmeli.
haklısın canım bende 7 aydır uğraşıyorum ve içimden hiç test yapmak gelmiyor beklemek en iyisi her ay tek çizgi görmekten yoruldum
canım 7 aydır uğraşıyoruz bizde ben her ay adetimdrn Bi gün önce yapıyordum test silikte olsa belki çıkar diye umut işteben sadece bu ay yaptım testi diğer aylar hep zamanında adet oldum çünkü.Ama çok zormuş gerçekten tek çizgiyi görmek .acaba benim çocuğum olmuyor mu diye bile düşündüm resmen.Sen ne kadardır bekliyorsun canım?
canım 7 aydır uğraşıyoruz bizde ben her ay adetimdrn Bi gün önce yapıyordum test silikte olsa belki çıkar diye umut iştedoktora gittim ama rahminde yumurtalıklarında sağlıklı dedi bilmiyorum neden olmuyor
![]()
inşallah canım benim rabbim isteyen herkese versin senin içinde dua edicem 7 aylık evliyim zaten hiç korunmadık ki :)canım nekadardır evlisin bilmiyorum ama evliliğin ilkyıllarında korununca bi süre olmuyor deniliyor.mesela ben 1.5 yıllık evliyim ilk dönemlerde korundum bana en az 6 ay olmaz diyorlar ama ben açıkcası ona inanmıyorum.neticede bünye meselesi bu kiminin hemen olur kiminin de bi sene sonra.Takma kafana bir problem olmadığını doktor sölemiş bak olur elbet zamanı gelince.Sabret ve bol bol dua et.
inşallah canım benim rabbim isteyen herkese versin senin içinde dua edicem 7 aylık evliyim zaten hiç korunmadık ki :)
konyalıyım canım konyada yaşıyorum aslında bebek için çok erken benim için eşim çok istiyor bebek kelimesi geçince bile onun o gülüşü gözlerinin parlaması benide heycanlandırıyor hayırlısı inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHm daha yenisin sen benim 1.5 yıl oldu ama ben korundum hep 4 aydır koyverdim artıkAmin canım rabbim nasip eder hayırlısıyla.Bende senin için dua edicem tatlımk.bu arada neredesin sen yani nerelisin ki ?
konyalıyım canım konyada yaşıyorum aslında bebek için çok erken benim için eşim çok istiyor bebek kelimesi geçince bile onun o gülüşü gözlerinin parlaması benide heycanlandırıyor hayırlısı inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah