Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı olmazDoktoruna güvenmelisin. Şimdiden tebrik ediyorum
17 temmuzda adet gördüm.30 temmuzda çatlatma iğnem yapıldı.iğnenin 7. Günü pembe lekelenmem oldu.ben de ertesi gün 8. Günü test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.o gün doktor progesteronuma bakacaktı gidince anlattım aslında bakmıyorum erken daha dedi ama madem test yaptın bhcg baktıralım dedi.
Sonuç bhcg 26,66 progesteron 12,72 doktor sonuca göre hamilesin dedi.erken bakıldığı için sonuç normal pazartesi tekrarlayalım dedi.
Çatlatma iğnesinden olabilir mi doktor öyle bişi demedi ama yine de tedirginim. Çünkü kasımda kimyasal gebelik yaşadım.ve normal yolla olmuştu.
Pazartesi değerim yükselecek mi düşecek mi diye düşünmekten kafayı yiyeceğim.
Bana yardımcı olacak var mı?
Bhcg 24,1e düşmüş daha doktoru görmedim doğumda ama hamile değilim galibayani hamilelik var ama doktorlar keseyi görmeden genelde kesin hamilesin demiyorlar. kese görünmesi için biraz erken tahlil yaptırmışsın bir hafta sonra flan sanırım kese görünür. doktorun bhcg değerinin yükselip yükselmediğine bakacak sanırım pazartesi günü ona göre daha kesin konuşur. şimdiden hayırlı olsun sağlıklı hamilelik olsun
İnsallah hissettiğin gibi değerlerin yükselmiştir ama tedbiri elden bırakma mutlaka kan testi yaptır.hanımlar, benim geçen hafta üst üste 3 test yaptırdım . ilk 16,40 ikinci 23,98, üçüncü 24,73 dü, doktor üçüncü testten sonra düşük yapıyorsun dedi ama benim kanamam falan yoktu. ilk testten sonra kanamam oldu ve o ara değerim yükseldi 23,98 e , sorasına ben idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı, idrar testini cuma günü yapmıştım. dün tekrar idrar testi yatım yine çizgi çıktı, hatta bu sefer daha da belirgindi, yarın tekrar yapacam idrar testini, düşük yapmış olsaydım şimdiye kadar değerlerim sıfırlanmış olurdu çünkü 5 gün geçti üzerinden yarın tekrar yapacam idrar testini, daha da belirginleşeceğine inanıyorum. doktorlar insanın kafasını çok karıştırıyolar, en doğrusu idrar testinde iyice belirgin görene kadar doktora gitmemek kendileri de ne olduğunu bilmedikleri için net birşey söylemiyorlar, soorulara da cevap vermiyolar
yaaaaMalesef kimyasal gebelik
değerlerim yükselmedi malesef tam tersine düştü, ama nasıl olduysa kanamam falan da olmadı, hala hamile gibi karnımda ve belimde ağrı var, adet olamadım o yüzden herlade, yine umutlar söndü malesef, birde üstüne eşimle kavga ettik, bir yıllık evli olupta bebek derdine düşen bir seni görüyorum dediİnsallah hissettiğin gibi değerlerin yükselmiştir ama tedbiri elden bırakma mutlaka kan testi yaptır.
bence iki üç ay hamile kalmamaya çalış. vücudun kendini toplasın belki doktorunda bununla ilglii bi öneride bulunmuştur.değerlerim yükselmedi malesef tam tersine düştü, ama nasıl olduysa kanamam falan da olmadı, hala hamile gibi karnımda ve belimde ağrı var, adet olamadım o yüzden herlade, yine umutlar söndü malesef, birde üstüne eşimle kavga ettik, bir yıllık evli olupta bebek derdine düşen bir seni görüyorum dedi