Hamile miyim değil miyim? Birşey anlamadım bu işten:(

Arkadaslar benim reglim 24 unde olmasi gerekirken olmadi bugun 30 temmuz acaba hamiile olabilirmiyim? Sag kasigimda agri var gaz problemi yasiyorum suratimda sivilcelenme oldu regli olucam zannettim ama olmadim fakat forumda okudum gibi goguslerde dolgunlasma yok test yapmak icin dogru zamanmidir?

Arkadasım seninle belirtilerimiz neredeyse aynı!!Benim de SAT: 25 Haziran her ay olurum ama gün hesabı hiç yapmadım, tam bir ay sonra desek 25 Temmuzda olmalıydım. Seninle tek farkımız benim gaz sancısı yaşamamam, sağ kasıgımda belli belirsiz, yorulduğumda biraz belirginleşen bir ağrı var, ayrıca adet olcak kadar şişkinlik var kasıklarımda, ha bir de sık sık idrara çıkıyorum, hatta sivilcelenme dahi oldu sank regl olcakmısım gibi...

Ben SAT 25 Haziran iken 23 Temmuzda kan testi yaptım zayıf ihtimal de olsa olabilir dediler, aradan 5 gün geçtikten sonra dün yaptırdım gebelik çıktı öncesinde ise 26 Temmuzda kendim yaptığım idrar testinde bile gebelik pozitif çıkmıştı.
Sabah ilk iş idrar testi yap derim ve muhakkak bir doktora görün muhtemelen kanda da çıkacaktır.

Hakkında hayırlısı olsun ben de deli gibi bekliyorum göğüslerimde acı olsun diye ama sadece birinde birazcık hissediyorum..

Bende meraklandim simdi test yapicam bikac gun icinde. senin hamileliginde hayirli olsuunn allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

hamilesin canım tebrik ederim

Bu arada göğüslerim bariz acıyor, gece yüzüstü yatamadım. Demek ki HCG değerlerimde düşme olmadı diye düşünmek istiyorum, şu an dahi dokunduğumda damarlarımın acıdığını hissediyorum, ne dersiniz doğru mu düşünüyorum???

Dış gebelikte de olur mu acaba bu belirtiler??

merhaba canım %95 hamilesin bence :) benimde ikinci çizgi yok gibiydi hatta akşamına ikinci testi yaptım yine diğerinden daha açık renkti ama vardı ertesi gün kan test yaptırdım 296 çıktı bugünde kısmetse muayeneye gideceğim sende mutlaka tekrar test yaptır. yazmıştım ki hamileymişin çok sevindim :)

bende bugün ultrason muayenesine gidicem çok heyecanlıyım kese görünecekmi diye çatlıyorum 7. haftanın içindeyim saat 4te randevum var yarın sonucu yazarım yine. sen sakın stres yapma sakince bekle Allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim adetim düzensiz ve pkom var bu yüzden duphaston kullanmaya başladım ve arkasından yasmin kullandım son2 gün hapın bitmesi için...Adet kanamam bittikten sonra eşimle birlikte olduk 3 hafta oldu ve şu an da sağ ve sol tarafımda sancı var belim hafif ağrıyor,oturduğum yerden kalkarken başım dönüyor ve göğüs uçlarıma dokunduğumda hassasiyet var.Test yaptım negatif çıktı ama bilmiyorum yine de hamile olabilir miyim

selam arkadaşlar öncelikle inş hamilesindir arkadaşım Allah isteyen herkeze versin bende çok istiyorum bakalım sat 8/8 bende de aynı belirtiler var sağ kasığıma geçenlerde bir ağrı saplandı sonra ertisi günde hafif bir şekilde geçti adet olucakmışım gibi belim göğüslerim ağrıyor sık sık wc ye gidiyorum acayip bir şekilde şişkinlik var bunların hepsi 1 hafta önceden başladı bir de bir şey sorucam kasığım ağrıdığı zaman ilişkiye girdiğimizde çok canım yandı ağlıyacak kadar :26: bu arada 5 senelik evliyim ümitlenmekte istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum

canım dış gebelik belirtilerinin en büyüğü çok aşırı sancı ve kahverengi lekelenme başından dışgebelik geçmiş biri olarak diyorum Allah kimseye yaşatmasın senin bahsettiğin normal gebelik belirtileri gözün aydın Allah tamamına erdirsin tatlım içini ferah tut.

Allahım İnş hepimiz kavuşuruz en hayırlı şekilde bebeklerimize...İyi dilekleriniz dualarınız için Allah hepinizden razı olsun, içimi rahatlattın en azından daha rahat gidicem bugun saat 3teki randevuma...

Teşekkür ederim ama keseyi göremedi doktor bebeğin 4. haftasında dış gebelikten şüpheleniliyor, bugün ögleden sonra belli olucak inş..

Dua edin nolur...

belki geç döllenme olmuştur o yüzden görülmemiştir kese canım hemen bi doktora gidip karar verme sakın başka doktorada git kesinlikle

Sanirim sonund doktorumu buldum zaten bircok kisi tavsiye etmisti iyi ki se gitmisim
Doktorum 15550 lik cumartesi gunu yapilan tahlili gorunce ultrasonla keseyi gormek istedi bu degerde muhakkak gorulmeli dedi, ama goremedi, tabi benim moral yerlerde...

Bi Hcg de o istedi kan testi sonucu şok! 627 cikti...doktora gidinceye kadar oldum oldum dirildim...
Doktor bir insanda dusuk tehlikesi de olsa dis gebelik de olsa asla iki gunde bu kadar dusmez, diyelimki ani dustu sizi yerlerden toplamamiz lazim dedi...yuregime su serpti:)

Kisacasi 15550 lik test hataliymis, cunku hic bir kanamam ya da agrim yok sükür:)
Carsamba bir kez daha kan alinacak degerlerim ikiye katlaniyorsa keseyi gormek icin degerimin 3000 olmasini bekliyormusuz, ins hersey yolunda gider...

Dusunuyorum da daha bu pzt ilk doktor degerimin menopozly bir kadindan farksiz oldugunu soyledi ardindan digeri dis gebelik dedi simdi ise hersey yolundaymis en azindan simdilik yolunda diyip yuregimi hoplatmayan bir doktorum oldu.

Bunlari yaziyorum cunku bizim yureklerimiz bur kan pihtisi icin pir pir ayarken kimilerine ne kadar ucuz geliyormus, saglik, saglik icin calisan kimilerine ne ucuzmus yasayarak anladim...

iyi akşamlar arkadaşlar.
ben de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum =)
Eşimle çocuk istediğimiz için bu ay denemelere başladık. Reglim 1 gün gecikti ve vücudumda çeşitli değişiklikler var. Önceden adet olacağımı kesinlikle anlardım. Bu sefer ağrılarım oluyor ama ara ara ve adet sancıları gibi değil tam anlamıyla. Çok şüpheli durumlarım olduğu için az önce idrar testi yaptım ve tam anlamıyla 2 çizgi çıktı =)
Yarın kan tahlili yaptıracağım ama siz de bu heyecanın nasıl olduunu bilirsiniz, sabah nasıl olacak bilemiyorum =)
Sizce de sonucum kesin gebe midir???

kızlar ben 16 temmuzda catlatma iğnemi oldum....son adet tarihimde 5 temmuzdu....dün kan testi yaptırdım negatif çıktı yıkıldım....adetim geçmeden yaptırdığım için çıkmamış olabilirmi öyle bi ihtimal varmı...25-26 günde adet oluyorum bugün adetimi bekliyorum

lütfen stres yapmayın arkadaşlar moral bozup strese girmeyin lütfen stres olumsuz etkiliyo hem döllenmeyi hemde hayatınızı. acele etme sakin sakin adet tarihini bekle inşallah hayırlı haberlerini alırız

Kesinlikle gebesin arkadaşım!! Kan testi kesin sonucu söyleyecektir zaten de sen belirgin olarak ikinci çizgiyi gördüğünü söyleyebiliyorsan rahatlıkla hamileyim diyebilirsin:)

Benden sana tavsiye kan testini bir kez yapmakla kalma birkaç kez tekrarlat zaten doktorun da seni yönlendirecektir, değerlerin düzenli olarak yükseliyorsa kalp atışlarını dinleyeceğin günü merakla bekleyebilirsin:)

Hayırlı olur inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…