- Konu Sahibi sudenurten
-
Merhabalar,
Eşimle yaklaşık 2 aydır ciddi ciddi bebek istiyoruz, o yüzden sadece sat'mi biliyorum, kac günde bir olduğumu maalesef bilemiyorum; SAT: 25 Haziran bu arada...
28. günümde kan testi yaptırdım HCG 11.49 çıktı, lab.la sadece telefonda görüşebildim ve bana iki gün sonra tekrar test yaptırmam gerektiğini söylediler..
İki günü geçirdim ve 3. gün tekrar test yaptırmadan evvel önceki testimi bir doktora göstereyim dedim ve doktor bana hamile olmadığımı net bir dille söyledi! Bana verilen test kağıdında dahi (Kadınlar:<5 )yazıyordu; ben de doktora üstü hamile değil miydi deyince menopozdaki kadınlarda bile çıkar bu sonuç dedi toplamda 1 dakika dahi konuşmadı benimle....
İçime sinmedi 3 TL lik bir idrar testi aldım ve ikinci çizgi silik de olsa çıktı; yani bakan herkes "burada bir ikinci çizgi var" der rahatlıkla..
Şimdi ben hamile miyim neyim? Başka bir rahatsızlıktan dün röntgen çekilmedim acilen çekilmem lazım onu dahi yaptıramadım ne olur biri bir şey söylesin'!!
hamilesin canım tebrik ederim
Merhabalar,
Eşimle yaklaşık 2 aydır ciddi ciddi bebek istiyoruz, o yüzden sadece sat'mi biliyorum, kac günde bir olduğumu maalesef bilemiyorum; SAT: 25 Haziran bu arada...
28. günümde kan testi yaptırdım HCG 11.49 çıktı, lab.la sadece telefonda görüşebildim ve bana iki gün sonra tekrar test yaptırmam gerektiğini söylediler..
İki günü geçirdim ve 3. gün tekrar test yaptırmadan evvel önceki testimi bir doktora göstereyim dedim ve doktor bana hamile olmadığımı net bir dille söyledi! Bana verilen test kağıdında dahi (Kadınlar:<5 )yazıyordu; ben de doktora üstü hamile değil miydi deyince menopozdaki kadınlarda bile çıkar bu sonuç dedi toplamda 1 dakika dahi konuşmadı benimle....
İçime sinmedi 3 TL lik bir idrar testi aldım ve ikinci çizgi silik de olsa çıktı; yani bakan herkes "burada bir ikinci çizgi var" der rahatlıkla..
Şimdi ben hamile miyim neyim? Başka bir rahatsızlıktan dün röntgen çekilmedim acilen çekilmem lazım onu dahi yaptıramadım ne olur biri bir şey söylesin'!!
Bu arada göğüslerim bariz acıyor, gece yüzüstü yatamadım. Demek ki HCG değerlerimde düşme olmadı diye düşünmek istiyorum, şu an dahi dokunduğumda damarlarımın acıdığını hissediyorum, ne dersiniz doğru mu düşünüyorum???
Dış gebelikte de olur mu acaba bu belirtiler??
canım dış gebelik belirtilerinin en büyüğü çok aşırı sancı ve kahverengi lekelenme başından dışgebelik geçmiş biri olarak diyorum Allah kimseye yaşatmasın senin bahsettiğin normal gebelik belirtileri gözün aydın Allah tamamına erdirsin tatlım içini ferah tut.
Teşekkür ederim ama keseyi göremedi doktor bebeğin 4. haftasında dış gebelikten şüpheleniliyor, bugün ögleden sonra belli olucak inş..
Dua edin nolur...
kızlar ben 16 temmuzda catlatma iğnemi oldum....son adet tarihimde 5 temmuzdu....dün kan testi yaptırdım negatif çıktı yıkıldım....adetim geçmeden yaptırdığım için çıkmamış olabilirmi öyle bi ihtimal varmı...25-26 günde adet oluyorum bugün adetimi bekliyorum
iyi akşamlar arkadaşlar.
ben de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum =)
Eşimle çocuk istediğimiz için bu ay denemelere başladık. Reglim 1 gün gecikti ve vücudumda çeşitli değişiklikler var. Önceden adet olacağımı kesinlikle anlardım. Bu sefer ağrılarım oluyor ama ara ara ve adet sancıları gibi değil tam anlamıyla. Çok şüpheli durumlarım olduğu için az önce idrar testi yaptım ve tam anlamıyla 2 çizgi çıktı =)
Yarın kan tahlili yaptıracağım ama siz de bu heyecanın nasıl olduunu bilirsiniz, sabah nasıl olacak bilemiyorum =)
Sizce de sonucum kesin gebe midir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?