- Konu Sahibi sudenurten
-
canım henüz anne değilim ama bildiğim kadarıyla beta hcg nin 5 in altında olması hamilelik olmadığını gösterir.ve senin değerin 11 belki geç döllenme olmuştur veya adet tarihini çok yeni geçmiştir.bence başka bir sağlık kuruluşuna git içine sinmesi açısından.beklenen adet tarihin daha 2 gün geçmiş değerlerin çok yüksek değildir belki
İkinci çizgi aynen aşağıdaki resim gibi...Neden kimse birşey söylemiyor????
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...60-hamilelik-testinde-ikinci-cizgi-silik.html
İkinci çizgi aynen aşağıdaki resim gibi...Neden kimse birşey söylemiyor????
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...60-hamilelik-testinde-ikinci-cizgi-silik.html
kanda deger 11ken ıdrarda pozıtıf deger cıkmaz kan testını tekrarlaman lazım baska bıryerde degere bakarak anlasılır ıkıncı kan tetsını kaldırabılırmıyım bılmıyorum demısısnde allah askına arkadasım neyını kaldıramıycaksın 2 aydır bebek ıstıyoruz demıssın bu lazfın yıllardır bebek hasretı cekıp ugrasanlara ayıp olmuyormu daha cok yenısınız yaptırıver bır kan testı daah negatıf cıksa nolur daha yolun basındasınız bırdaha kan testı yaptırmadanda kımse bırsey dıyemez ama hamıle olma olasılıgın yüksek bence vakıt kaybetme testı tekrarla
Ben yıllarca bebek hasreti çekenlere ayıp olabilecek bir söz sarf ettiğimi düşünmüyorum, ben doktorun tavrının beni ne kadar sinirlendirdiğinden bahsedip ikinci bir testte yine bir doktorla karşılaşacağımdan aynı muameleye maruz kalmak istemediğimi belirttim, eğer test yaptırmaktan sizin algıladığınız gibi çekinseydim hastaneden çıkar çıkmaz idrar testini yaptırmazdım.
İnsanları yargılamadan önce yazdıklarını okumayı, onları dinleyebilmeyi tavsiye ederim size...
Ben yıllarca bebek hasreti çekenlere ayıp olabilecek bir söz sarf ettiğimi düşünmüyorum, ben doktorun tavrının beni ne kadar sinirlendirdiğinden bahsedip ikinci bir testte yine bir doktorla karşılaşacağımdan aynı muameleye maruz kalmak istemediğimi belirttim, eğer test yaptırmaktan sizin algıladığınız gibi çekinseydim hastaneden çıkar çıkmaz idrar testini yaptırmazdım.
İnsanları yargılamadan önce yazdıklarını okumayı, onları dinleyebilmeyi tavsiye ederim size...
inşallah istediğiniz sonucu alırsınız
ama arkadaşın dediğinede kızmayın bir doktorun lafına kızmışsınız yıllarca doktora gidenler ne yapsınlar..
o doktor yanlış konuşmuş ne deemek menopozludada bu sonuç çıkar biz 6 senelik evliyiz o kadar çok test yaptırdıkki hiç biride 0.01 geçmedi bencede başka bir doktora görünmenizde fayda var kızdırdıysam özür dilerim
evet hamileymişim...
Tedavilerim yarım kaldı hayırlısı olur inş..
Ama bu kez de keseyi göremedi doktorvaginal ultrasonla bakmasına rağmen, progesteron testi yapılacak yarın, dış gebelikten şüphelendi doktor.
Gerçi oruçluydum su içmeksizin tuvalete sıkışmaksızın ultrason yapıldı, HCG değerim bu kez 15550 çıktı, yapılan teste göre bu 4-5 haftalık periyoda denk geliyormuş, sınırı 1500-23000 aralığıymış, benimki ortalarda bir değer çıktı, bakalım pazartesi ne olcak...Umarım hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?