- 5 Haziran 2022
- 7
- -5
- 40
-
- Konu Sahibi reyhan Karabuk
Tebrikler hamilesiniz 17 yasindayım bilgisizim cidden
nedenUmarım hamilesinizdir.
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya agjshssk31 çekti göbeğime boşaldı
17 yaşındasın ve burda ağlamaklı bir hikaye anlatıyorsun.
imkansız dimiNasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya agjshssk
İç çamaşırın ve eşofmanın varken, sence???imkansız dimi
Çok üzülüyorum gençlerin hallerine o annene, babana yazık değil mi güzelim el altlarında ne işin var? Lütfen kendinize sahip çıkın kendinize olan saygınız için bunu yapın rica ediyorumçıplaktık sürtündük ama o kuruydu bana değecek bi ıslaklığı yoktu penisini ellediğimde kuru hiç bi ıslaklık yok sonra boşaldı 31 çekti göbeğime boşaldı o esnada iç çamaşarım ve eşofmanım vardı göbeğimden peçeteyle sildim aşağı akan 1 2 damla şeyden içime kurt düştü hep kıyafet var hemde sildim bacağımı da deliğe ulaşma ihtimali var mıdır kıyafetli göbekten aşağı doğru sızarsa bakın göğüslerim çok dolgunlaştı çok kusuyorum üşütmeden de şüpheleniyoruz ama sormazsam içim rahat etmeyecek bu olayda hamile riski nedir
dalga geçmeyin cok korkuyorum ciddenGögüslerinde süt vermeye hazırmış
Ne diyelim hayırlı olsun
Hamilesin
Korkuyorsanız neden yapıyorsunuz acaba korkan insan az akıllıca hareket eder aklı basında olurdalga geçmeyin cok korkuyorum cidden
Korkuyorsan ne diye yapıyorsun ozaman. Hadi yaptın tam korunundalga geçmeyin cok korkuyorum cidden
17yasindaymıs canim korksa trene binmezdiKorkuyorsanız neden yapıyorsunuz acaba korkan insan az akıllıca hareket eder aklı basında olur
İşte gelmiş korkuyorum diyor ya ona sey oluyorum korkan böyle mi yapar hic17yasindaymıs canim korksa trene binmezdi
böyle bi ihtimal barındırdığı bilmiyodum bu yakınlaşmanınİşte gelmiş korkuyorum diyor ya ona sey oluyorum korkan böyle mi yapar hic
Böğün de sürtünengillerden biri gelmiş şükür, kesin hamilesin bacım.çıplaktık sürtündük ama o kuruydu bana değecek bi ıslaklığı yoktu penisini ellediğimde kuru hiç bi ıslaklık yok sonra boşaldı 31 çekti göbeğime boşaldı o esnada iç çamaşarım ve eşofmanım vardı göbeğimden peçeteyle sildim aşağı akan 1 2 damla şeyden içime kurt düştü hep kıyafet var hemde sildim bacağımı da deliğe ulaşma ihtimali var mıdır kıyafetli göbekten aşağı doğru sızarsa bakın göğüslerim çok dolgunlaştı çok kusuyorum üşütmeden de şüpheleniyoruz ama sormazsam içim rahat etmeyecek bu olayda hamile riski nedir