merhaba arkadaslar
umarim birileri cikar benimle konusur benim burda kimsem yok ..almanyada yasiyorum..hic arkadasim yok...kimseyle dertlesemiyorum..esim cocuk konusunda cok rahatsiz
neyse 30yasimdayim bir bucuk yillik evliyim.30 yildir düzenli adet görürüm.25 günde bir olurum.evliligim ilk 9 ayi dogum kontrol hap kullandim.simdi birakali 5 ayi gecti.ve hic korunmadik.
benim dün adet olmam gerekirdi.dün olmadim bugunde henuz olmadi.iki haftadir kasiklarimda agri var.sanki adet olucakmis gibi.arada sirtimda agriyor.belki psk bilmiyorum ama cok halsizim.hep uykulu halim.
adetime 6 gün hala erken testten yaptim tek cizgi cikti.simdi o satin aldigim erken testten elimde bir tane daha var. yarin sabah yapsammi diyorum ama cok korkuyorum.
sizin deneyimlerinizi cok merak ediyorum.benimle paylasirmisiniz.
merhaba arkadaslar
umarim birileri cikar benimle konusur benim burda kimsem yok ..almanyada yasiyorum..hic arkadasim yok...kimseyle dertlesemiyorum..esim cocuk konusunda cok rahatsiz
neyse 30yasimdayim bir bucuk yillik evliyim.30 yildir düzenli adet görürüm.25 günde bir olurum.evliligim ilk 9 ayi dogum kontrol hap kullandim.simdi birakali 5 ayi gecti.ve hic korunmadik.
benim dün adet olmam gerekirdi.dün olmadim bugunde henuz olmadi.iki haftadir kasiklarimda agri var.sanki adet olucakmis gibi.arada sirtimda agriyor.belki psk bilmiyorum ama cok halsizim.hep uykulu halim.
adetime 6 gün hala erken testten yaptim tek cizgi cikti.simdi o satin aldigim erken testten elimde bir tane daha var. yarin sabah yapsammi diyorum ama cok korkuyorum.
sizin deneyimlerinizi cok merak ediyorum.benimle paylasirmisiniz.
canım merahaba adetin geçtiği için testi yapman daha sağlı sonuç verir, ama en sağlıklısı kan testi derim, idrar testini yap sabah yine negatif çıkarsa kan testi yaptır istersen ( bazen gçe döllenme olaibliyormuş bu yüzden bir kaç gün bekleyip öyle yaptır kan testini de)
merhaba ben adetim 1 hafta gectikten sonra idrar ve kan tahlili yaptırdım negatif cıktı ondan bi hafta daha gecti baktım benden hala bişey yok bidaha kan tahlili yaptırdım busefer bebecim gözüktüdoktorlar bile ilginc demişlerdi sonuclarıma allah gönlüme göre hayırlı evlat versin inşallahhh
Inşallah hamilesindir canım benim günüm de salı günü ama ben yarın test yapmayı düşünüyorum
evet burda erken test diye birsey var türkiyede varmi bilmiyorum o daha erken zamanda sonuc veriyor deniliyor üstünde ve digerlerindede pahali.
ben erken test aldigima güvenerek pazartesi yaptim ilk testimi yani cumartesi olmam gerekti ben 6 gün önce.cikmadi tabi bisey.
internette girmedigim site kalmadi ve hep farkli seyler yaziyor.adetten 4 gün öncede idrarda cikabiliyomus cikmazsa adetinin gecikti gün yapilirsa cikiyomus vsss bi sürü sey.ama benim anladigim kesin ve net olan önce adetin gecikmesi.SANIRIM BU IS HER BÜNYEDE HER KADINDA FARKLI ISLIYOR:bir cogunun söyledigi digerleriyle celisiyor.
beklemek cok sinir bozucu...
insallah sende hamilesindir. ben burdan paylasicam beni kim dinlemek isterse...
o zaman ikimizda yarin test yapmis olacagiz. hayirlisi..
benim yengem hamile su an 4 aylik.kendisi endenozyali ..cok rahat bir insan. bana dediki test yapman icin pahali ve ucuz test farketmez hepsi ani dedi sadece bazilari dijital. ve gününün gecmesiini beklemene gerek yok dedi.icinde süphe varsa hemen test yap dedi ...o zaman yapmistim ama hamile degildim..
bakalim bu sefer tutacakmi ??sendende guzel haber duyarim insallah,...
meraba canim bende almanyada yasiyorum,2 yillik evliyim ve bebk istiyoruz artik.isin garip tarafi adetime 8 gün var hic belirtim yok.testte ise negatif cikiyo.hayirlisi olsun insallah hakkimizda
Yok ben normel gebelik testi alicam erken olandan filan değil çıkarsa en azından çıkarsa sevinirim çıkmazsa da ne yapım alıştım artık
inş. hamilesindir cnm.
bnm adetime 3 gün kala idrarda çıkmıştı.
snra gidip hemen o gün kan tahlili yaptırmıştım oda 49 çıkmıştı:)
evet sabah sanirim ilk idrarimla deneyecegim.o kadar heyecanliyimki. benim kocam bebek konusunda cok soguk istemiyor zaten. benim zorumla kem küm evet dedi. dün söyledim adetim gecikti diye surati dünden beri asik. eger hamileysem asmam gereken baya sorun olacak.onu evlat sevgisine evlat sahibi olmanin ne kadar özel bir duygu olduguna alistirmam icin hamileligimin tadini cikaracakmiyim bilmiyorum.Allah yardimcim olsun.
Allah hepmizin yardimcisi olsun.kocami cok seviyorum ama malesef bu almanyada yasamis dogmus büyümüs türkler bizler gibi degil.aile iliskileride cok farkli.ben evliligim boyunca bircok kadinin aksine cok sansliyim cok rahat bir hayat verdi bana veriyoda.hicbirseyde kalmiyo gözüm deger veriyo.seviyoda.
annem her gülün dikeni olur diyor.cünkü etrafta o kadar kötü örnekler varki.benim kocam o kadar iiy özelliklerine ragmen malesef kötü ve bencil ailesi yüzünden aile degerlerini türk kültürünü ve kendisi cok kötü cok segersiz bir cocukluk gecirdigi icin cocuk sevgisini bilmiyor ve bilmekte istemiyor.
bakalimm ..bende bir söyle bin ah isit...
zor bir durum..üstesinden gelecegim ama önce ben hamilemiiyim bir ögrenmem lazim. ben o kadar heyecanliyimki...üffff..hayirlisi....
cnm hepsını okudum yazdıklarının ve gercekden zor bır durum
ama sakınnn ola canını sıkma emın ol eşin o bebısınızın kalp atıslarını duydugu anda emın ol boyle dusunemıcek
Sakın bunları kafana takma ınsallah hamılesındır
kendını yalnız hıssetme bız buralardayız :)
:)):) senin mesajin cok heyecanlandir beni..hemde adetten önce.süper birsey..harika..
ben yarin sabah yapacagim adetim o zaman tam iki gün gecmis olacak inslalah bebek varsa cikar cikmazsa mecburen bir kac gün beklerim.
bazan stresten de gecikirmis adet.
saglikli bir hamilelik gecirmen dilegiyle..
yazilanlari okudum hepsini.. neoldu varmi bi durum? ne bu cektigimiz kendi kendimizi hasta ediyoruz..
merhaba
sabah test yaptim iki cizgi cikti.zaten saglam süphem vardi ama iste mutlulugumu henuz yasayamadim.esim durumdan pek hosnut degil.su anda bende kendimi iyi hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?