Inanamiyorum hala gidecem en yakin zamandaHayırlı olsun cnm tebrik ederim hamilesinkan testine git hemen netleştir
Allah ın ıznıyle hamılesın canım :) benımde ılk testın böyleydı:)
Ya cok saskinim benAllah ın ıznıyle hamılesın canım :) benımde ılk testın böyleydı:)
canım benm yaaYa cok saskinim ben
Evet canım eczaneden aliyoruz insallah hala inanamiyorum soktayim ne hissettigimi bilmiyorumKızlar bu gebelik testlerini eczanelerden mı alıyorsunuz? Kaca? Bu arada hayırlı olsun, Allah saglıkla neşeyle kucagına almayı nasip etsin :)
Canim bide benim sol kasikta yanma gibi bişey var agri var hamilelikten mi?Hayırlı olsun cnm tebrik ederim hamilesinkan testine git hemen netleştir
hamılelıkte olur tatlım. benımde ılk zamnalar olurdu sımdı sadece yoruldugumda yada anı hareket yaparsam oluyorCanim bide benim sol kasikta yanma gibi bişey var agri var hamilelikten mi?
Anladim canim cok sagol yalniz bide bazen cok az kahverengi renk akinti oluyo kan da geldi bi kac gunhamılelıkte olur tatlım. benımde ılk zamnalar olurdu sımdı sadece yoruldugumda yada anı hareket yaparsam oluyor
yerleşme kanaması olabilir canım. istersen kan tahlili yaptırıp dr'a git.Anladim canim cok sagol yalniz bide bazen cok az kahverengi renk akinti oluyo kan da geldi bi kac gun
onun için doktora gıtmek gerek tatlım.o kan yerleşme kanamasımı yoksa baska bır tehlıkemı var doktorun bakması gerekAnladim canim cok sagol yalniz bide bazen cok az kahverengi renk akinti oluyo kan da geldi bi kac gun
Yerlesme kanaması oldugunu düşünüyorum çünkü adet kanamasi gibi degil hayırlısı bakalimonun için doktora gıtmek gerek tatlım.o kan yerleşme kanamasımı yoksa baska bır tehlıkemı var doktorun bakması gerek
sen yine de dr'a gitmeyi ihmal etme. en azından yapman geekenleri fln söyler, takibe alır seni..Yerlesme kanaması oldugunu düşünüyorum çünkü adet kanamasi gibi degil hayırlısı bakalim
Evet haklisin gidicem canimsen yine de dr'a gitmeyi ihmal etme. en azından yapman geekenleri fln söyler, takibe alır seni..
inşallah mucizen seninledir canım yaEvet haklisin gidicem canim
Tamam canim insallah benimledir bende garip bi heycan varinşallah mucizen seninledir canım yasanki ben hamişmisim gibi öyle sevindim ki adına.. hayırlı haberlerini bekliyorum canım.. bizi haberdar et
hayırlısı olsun tatlım ama ıhmal etme doktora gıt yınedeYerlesme kanaması oldugunu düşünüyorum çünkü adet kanamasi gibi degil hayırlısı bakalim
Inanamiyorum hala gidecem en yakin zamanda