• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim, biri beni bilgilendirebilir mi?

Sehran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
11
0
1
30
Merhaba herkese, 21 yaşındayım. 170 boy ve 54 kg'yim. Bünyem çok zayıf. Stresli bir işte çalışıyorum. 15 gun kadar oncesinde de izmire gittim ve hava değişimi yasadim. Icinde bulunduğum hayat koşulları psikolojimi alt üst ediyor. Erkek arkadaşımla en son aralık ayının başında seks yapmıştık. Yani aşağı yukarı 2 ay kadar oldu. Iliskilerimizde hep kondom kullaniyoruz ve o son sekste olağanüstü bir durum yaşamadık. ancak adetim gecikti, gelir gibi oldu biraz akintilar oldu ama tam gelmedi. Bu durumdan dolayi cok endişeliyiz. Bir de falda eve bebek geliyor görünmüş. Ablalarim bebek beklemiyormuş, bu durumda beni korkutuyor ve fala inanma falsız kalma sözü beni endiselendiriyor. Yarin bir test alip yapsam sizce faydasi olur mu?

Ben de gebelik ihtimali ile endişeliyim
Allah isteyenlere versin hayırlısıyla ama bu sitedekiler kafayı Bebek'le bozdukları için doğru düzgün cevap veremiyorlar :(
Yok biri nokta kadar kasıklarında ağrı hissetmiş yürürken memeleri hopluyormuş hamile olabilir miymiymişmiş diye sorunca cevap geliyo
Az önce de biri bana ne kadar rezilsin dedi ilişkiye girip gebe kalma ihtimalini istemediğim için
Sen en iyisi doktora gitmeye çalış en rahatlatıcı yol bu

Revanche... Yaşımi ve kilomu adet duzenimle ilgili verebileceginiz bilgi doğrultusunda yararli olabilecegini düşündüğüm icin yazdım.
Bi test alacağım, sizce test yapmak için gec kaldim mi? Test sonucu her şeyi verir mi?

Ben de gebelik ihtimali ile endişeliyim
Allah isteyenlere versin hayırlısıyla ama bu sitedekiler kafayı Bebek'le bozdukları için doğru düzgün cevap veremiyorlar :KK43:
Yok biri nokta kadar kasıklarında ağrı hissetmiş yürürken memeleri hopluyormuş hamile olabilir miymiymişmiş diye sorunca cevap geliyo
Az önce de biri bana ne kadar rezilsin dedi ilişkiye girip gebe kalma ihtimalini istemediğim için
Sen en iyisi doktora gitmeye çalış en rahatlatıcı yol bu
Bu nasıl bir yorumdur arkadaş ya:KK62:

İki ay uzun bi sure cnm bnm arkadasim kondomla hamile kaldi bi test yap varsa cikar zaten

Back