Merhabalar eşimle 3 hafta önce birlikte olduk ama içime boşalmadıgını söyledi, sonra regl bekledigim günden bir gün öncesi tekrar birlikte olduk yine boşalmadı. Bi önceki reglim 28 Aralık 2020ydi. Reglimin üstünden 7 gün geçti ve hala regl olmadım. Bir tane 5 tllik iki tane erken gebelik testi yaptım hepsi de negatif çıktı. Hiçbir şekilde regl belirtisi yok. Daha evleneli 3 ay oldu hamile kalmam için erken ama korkuyorum hamile kaldım diye. doktora gidemem çünkü eşim öğrenirse doğurmam için ısrar eder keza ailesi de öyle. Bana bir şey söyleyin biraz daha bekleyip test mi yapayım. Test yanlış gösterir mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim bilmiyorum
- Konu Sahibi aysearmaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eşimin ailesi aşiret çocuk aldırmaya çok karşılar şahsen eşimde öyle o yüzden başka anlayabileceğim yöntemler var mı merak ediyorumDoktora normal muayene için gideceğinizi söyleseniz ne olcak ki. Zaten her kadının evlendikten sonra muayene olması gerekiyo. Hamile de olabilirsiniz ama belki de başka bi rahatsizliginiz vardır geç olmadan öğrenirsiniz çünkü 7 gün az değil
- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
- 208
Test için doktora gidemeyen aldırmak için nasıl gidecek?Eşimin ailesi aşiret çocuk aldırmaya çok karşılar şahsen eşimde öyle o yüzden başka anlayabileceğim yöntemler var mı merak ediyorum
Testte çıkmıyosa yoktur büyük bı ihtimal. Şunu demek istedim eşinize söyleyin kadın doktoruna gitmem gerekiyo belki kistin vardır falan gidin bı bahaneyle. Yanınızda gelecek değil ya öğrenirsiniz neyiniz olduğunuEşimin ailesi aşiret çocuk aldırmaya çok karşılar şahsen eşimde öyle o yüzden başka anlayabileceğim yöntemler var mı merak ediyorum
Eşimin ailesi aşiret çocuk aldırmaya çok karşılar şahsen eşimde öyle o yüzden başka anlayabileceğim yöntemler var mı merak ediyorumDoktora normal muayene için gideceğinizi söyleseniz ne olcak ki. Zaten her kadının evlendikten sonra muayene olması gerekiyo. Hamile de olabilirsiniz ama belki de başka bi rahatsizliginiz vardır geç olmadan öğrenirsiniz çünkü 7 gün az değil
bir bilsemTest için doktora gidemeyen aldırmak için nasıl gidecek?
Tamamdır teşekkür ederim ederim yine deTestte çıkmıyosa yoktur büyük bı ihtimal. Şunu demek istedim eşinize söyleyin kadın doktoruna gitmem gerekiyo belki kistin vardır falan gidin bı bahaneyle. Yanınızda gelecek değil ya öğrenirsiniz neyiniz olduğunu
- 1 Şubat 2020
- 1.378
- 869
- 43
- 42
Valla eger eşiniz içinize boşslmadan sizi hamile bırakabildiyse ayakta alkışlarız onu zira biz 5 senedir yapıyoruz tutmuyorda maşallah varsa gerçektenMerhabalar eşimle 3 hafta önce birlikte olduk ama içime boşalmadıgını söyledi, sonra regl bekledigim günden bir gün öncesi tekrar birlikte olduk yine boşalmadı. Bi önceki reglim 28 Aralık 2020ydi. Reglimin üstünden 7 gün geçti ve hala regl olmadım. Bir tane 5 tllik iki tane erken gebelik testi yaptım hepsi de negatif çıktı. Hiçbir şekilde regl belirtisi yok. Daha evleneli 3 ay oldu hamile kalmam için erken ama korkuyorum hamile kaldım diye. doktora gidemem çünkü eşim öğrenirse doğurmam için ısrar eder keza ailesi de öyle. Bana bir şey söyleyin biraz daha bekleyip test mi yapayım. Test yanlış gösterir mi
- 19 Ocak 2021
- 174
- 119
- 23
- 26
İçine boşalmadıgını söylüyorsunuz ve test sonuçlarınız negatif çıkmış. Eğer gebelik olsaydı test sonucunda çıkardı diye düşünüyorum. Bence hamile değilsiniz. İlişkiden kaynaklı adetten gecikmeler olmuş olabilir yada başka bi rahatsızlık olabilir. Bence bi doktora gitmelisin eşin dışarıda beklesin kontrol bahanesiyle gidebilirsin.
- 18 Kasım 2020
- 20.524
- 49.542
- 548
daha il çocuk belkide sizin aldırmak istemeniz bile yanlış onca çocuk hasreti çeken kadınlar varEşimin ailesi aşiret çocuk aldırmaya çok karşılar şahsen eşimde öyle o yüzden başka anlayabileceğim yöntemler var mı merak ediyorum
Bu tarz yorumları yanlış buluyorum Bırakında şahıs kendi karar versin doğru yanlış olmasına. Sonuçta herkesin ayrı sınavı. Cocugu olanında olmayanındadaha il çocuk belkide sizin aldırmak istemeniz bile yanlış onca çocuk hasreti çeken kadınlar var
- 18 Kasım 2020
- 20.524
- 49.542
- 548
sizin fikriniz ancak rabbimi verdiği canı almakta doğru dedğil benceBu tarz yorumları yanlış buluyorum Bırakında şahıs kendi karar versin doğru yanlış olmasına. Sonuçta herkesin ayrı sınavı. Cocugu olanında olmayanında
- 11 Temmuz 2020
- 96
- 21
- 38
- 38
Eşinizin ailesi çocuk aldırmaya karşı olmasa siz hamile olsanız o cana kıyabileceksiniz yaniEşimin ailesi aşiret çocuk aldırmaya çok karşılar şahsen eşimde öyle o yüzden başka anlayabileceğim yöntemler var mı merak ediyorum