- 20 Mayıs 2020
- 10
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi cokmutsuzum
-
gidecek cesaretim de yok..Bi kan verseniz iyi olurdu
bunun bende bilincindeyim ama gidemiyorum yaniDoktora gitmen en sağlklısı
Ama gitmen gerekiyor.. ya hamilelik varsa.. 3 ay adet olamamakta sıkıntı hamilelik yoksa bile adet söktürücü verir doktor.. Merak etme ben mecburiyetten 2 aydr hastanelere gidip geliyor çok kontrollü alıyorlar hastaları.. özele gidersen senin için daha iyi.. Pandemi katı ayrı oluyor ve orası kapalı oluyor giriş çıkışlar da yasak oluyor.. Girerken ateş ölçülüp herhangi belirti var mı diye sorulup maskesizsen maske verip öyle içeri alınıyor.. yani enasından benim gittiğim özel böyleydi.. Sende önlemlerini al ve git.. Hamileysende 3 ay geçmiş bak sonra daha büyük sorun yaşarsınbunun bende bilincindeyim ama gidemiyorum yani
Benim de tek suphelenme sebebim bir kere silik cikmasi ve 3 ay regl olmamam zaten daha once hic bu kadar gecikmemisti.Gerci daha once hic bu kadar stresli de olmamistim ama yine de doktora gitmeye korkuyorumBüyük ihtimal hamile değilsin çünkü hamile olsan şimdiye belirtin olurdu, hem testler negatif çıkmazdı.
Ama şu da var ki 3 ay regl olmaman normal değil hormonlarda sıkıntı olabilir kist olabilir her ihtimalde doktora gitmen lazım.
Eger hamile cikarsam diye korkuyorumAma gitmen gerekiyor.. ya hamilelik varsa.. 3 ay adet olamamakta sıkıntı hamilelik yoksa bile adet söktürücü verir doktor.. Merak etme ben mecburiyetten 2 aydr hastanelere gidip geliyor çok kontrollü alıyorlar hastaları.. özele gidersen senin için daha iyi.. Pandemi katı ayrı oluyor ve orası kapalı oluyor giriş çıkışlar da yasak oluyor.. Girerken ateş ölçülüp herhangi belirti var mı diye sorulup maskesizsen maske verip öyle içeri alınıyor.. yani enasından benim gittiğim özel böyleydi.. Sende önlemlerini al ve git.. Hamileysende 3 ay geçmiş bak sonra daha büyük sorun yaşarsın
Yapicak cesaretim olsa hemen yapicam ama yok bir turlu gidip alamiyorumSilik cizgi supheli
Dr gitmiyorsaniz bir kere daha test yapin hamile iseniz pozitif cikmasi gerekiyor cünkü iliski martta yaşanmıs
Büyük ihtimalle değilsindir canım.. Ama sormak istiyorum ya hamileysen ? Bunu bilmeden ailenle aynı evin içerisnde yaşaman mı daha iyi (doğum var sonuçta) ya da öncedeen öğrenip yapabileceklerini düşünmen mi ? 3 ay geçmiş şimdiye kadar çoktan gitmeş ollan gerekirdi.. Ama zannetmiyorum olduğunu 2 test negatif çıktığı içinEger hamile cikarsam diye korkuyorum
Hamileysem ne yaparim bende bilmiyorum.Erkek arkadasimla boyle bir sey varsa evleniriz.Ama daha 19 yasindayim universitem bitmeden evlenmek,ve yaptigim zina yuzunden cocuk sahibi olmak istemiyorumBüyük ihtimalle değilsindir canım.. Ama sormak istiyorum ya hamileysen ? Bunu bilmeden ailenle aynı evin içerisnde yaşaman mı daha iyi (doğum var sonuçta) ya da öncedeen öğrenip yapabileceklerini düşünmen mi ? 3 ay geçmiş şimdiye kadar çoktan gitmeş ollan gerekirdi.. Ama zannetmiyorum olduğunu 2 test negatif çıktığı için
Yapicak cesaretim olsa hemen yapicam ama yok bir turlu gidip alamiyorum
Test yaptigimda ya pozitif gorursem diye asla yapamiyorum..coook caresizimTest yapmaya cesaretin yok doktora gitmeye cesaretin yok nasıl yardımcı olabiliriz ki biz sana ?
Böyle zaten stresle iyice gecikir reglin, bari yoksa da testi negatif gör için rahatlasın stresin azalınca gelir belki reglin de.
ama testlerin hepsini mart ayinda 2 hafta icersinde yaptim..stresten bence hamile olmanizin imkani yok. bu kadar zaman bu kadar test. birinde cikardi.
o zaman simdi tekrar yap.. reglinden kac gun sonra birliktelik oldu?ama testlerin hepsini mart ayinda 2 hafta icersinde yaptim..
Öncelikle hamile msin değil misin bunu bilmiyorsun.. onu öğrenmen gerekiyor mutlaka... Diğarine gelirsek eğer hamileysen bu söylediklerini şuan söylemenin ve düşünmenin hiçbir önemi olmaz canım cünkü iş işten geçmiş olur.. Kürtaj süresini geçtin.. Evlenmekten başka çaren kalmaz sevgilinle birlikte... O yüzden biran önce doktora gitmen gerekiyor..Hamileysem ne yaparim bende bilmiyorum.Erkek arkadasimla boyle bir sey varsa evleniriz.Ama daha 19 yasindayim universitem bitmeden evlenmek,ve yaptigim zina yuzunden cocuk sahibi olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?