• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim bilemedim

catlakvazo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
13
8
86
İyi akşamlar herkese.. çok heyecanlıyım çok kararsız kaldım sizce bu çift çizgi mi yoksa boşuna mı mutlu oluyorum. Silik çıktı diğer çizgi

Eklentiler

• D985FEFA-1109-4018-BD45-7CF7DE72ED28.png
    D985FEFA-1109-4018-BD45-7CF7DE72ED28.png
    690,4 KB · Görüntüleme: 278
Ya merhaba eşimle bir senelik evliyiz ve beraber olduk aralıkta hamilelikten şüphelendim adetim 7 gun gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı defalarca kan verdim 5 kere 1.20 cıktı hep bir ay oldu kadın doğuma gittim doktorda kanda çıkmayın da ultrason da görünmez dedi iki kere adette oldum ben ama az geldi yani hamilelik varmıdır bana yardımcı olurmusunuzz

Ya merhaba eşimle bir senelik evliyiz ve beraber olduk aralıkta hamilelikten şüphelendim adetim 7 gun gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı defalarca kan verdim 5 kere 1.20 cıktı hep bir ay oldu kadın doğuma gittim doktorda kanda çıkmayın da ultrason da görünmez dedi iki kere adette oldum ben ama az geldi yani hamilelik varmıdır bana yardımcı olurmusunuzz
Sanmıyorum canım benimde adetlerim azaldı 10 gün öne atmaya başladı rengi değişti 2 aydır mevsimsel olduğunu düşünüyorum Allah gönlüne göre versin

Büyük ihtimal bebis geliyo canim Massallah Ama sen her ihtimale karşı sağlık ocağında bile olsa kan testi de yaptir

Back