- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
caanım ya yazdıklarına resmen gözüm yaşardı ya Allah hayırlısıyla sanada nasip edecek İnşAllahRabbm hepinizden razı olsn. kızlar 6 yıldır evliyim 3 yıldır bebek istiyorum çocuk yaşta evlendm perişan oldm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
caanım ya yazdıklarına resmen gözüm yaşardı ya Allah hayırlısıyla sanada nasip edecek İnşAllahRabbm hepinizden razı olsn. kızlar 6 yıldır evliyim 3 yıldır bebek istiyorum çocuk yaşta evlendm perişan oldm ya
Ağlıyom sızlıyom işte , milletim kucagnda degerni blmz. Bnmde hayalmde,caanım ya yazdıklarına resmen gözüm yaşardı ya Allah hayırlısıyla sanada nasip edecek İnşAllah
Evt hemşerm bnde seni hatırlıyorum dua et bnabartın yöresel yemekler konusundan hatırlıyorum seni, bırakma kendini böyle, Rabbimin bir bildiği var. bak küçücüksün daha, inan bana doğru zamansa eğer hiç beklemediğin anda geliverir, Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bebek nasib etsin sana tabi ki...
bi de biri yazmış buraya kahverengi kanamadan sonraki ay hamile kaldım diye, belki senin de öyle olur
Düşünme kuzum öyle hamile kaldığın zamanda diceksinki bos yere canımı sıkmışım vakti bu zamanmis diceksin, vakti gelmedikçe elden bisey gelmez Allah'ım hayırlı evlatlar versin insaAllah üzülüp sıkma canınıRabbm hepinizden razı olsn. kızlar 6 yıldır evliyim 3 yıldır bebek istiyorum çocuk yaşta evlendm perişan oldm ya
Rabbim kızlar hamileyimmm haberni vermeyi nasip etsn ya. Vallahi hrpinizi çok seviyorumDüşünme kuzum öyle hamile kaldığın zamanda diceksinki bos yere canımı sıkmışım vakti bu zamanmis diceksin, vakti gelmedikçe elden bisey gelmez Allah'ım hayırlı evlatlar versin insaAllah üzülüp sıkma canını
Bnde çok üzüldüm ruh gibi oldm bianda. Hepinizi dinlicem stres yapmıcam sözsanki kendim yaşamışım gibi üzüldüm. ama işte her sorunun başı stress. sakin olmanız lazım. nasıl bilmiyorum. kafanızı dağıtacak bir meşgale bulabilirmisiniz. en olmadı açık havada uzun bir yürüyüş belkide..
hiç olmadı bizler sizinle burada sohbet ederiz. kafanız dağılır en azından..
InşaAllah kuzum inşaAllah burası insana arkadaş gibiRabbim kızlar hamileyimmm haberni vermeyi nasip etsn ya. Vallahi hrpinizi çok seviyorum
Bu arada hamile kalamam zaten diye o ay ben cocuk parkinda oyun oynadim sallandim kaydiraktan kaydim kostum zipladm flan meger bebegm yerlesiyomus. Kafana takmazsan hic bi sorunun kalmicak canmCnim bak ben pko ve tiroid hastasiyim. Yeni evliyim. Dr lar hep bebegn olmaz cok zor dediler cok agladm bekarken. Evlendim hic korunmicam nslsa olmicak dedim. Aralikta evlendim subatta hamile kalmisim.. ocak ayinda kahve lekelenmem gelince olamazzzz bebek mii yerlestiii diye sevindim bi baktim adet olmusum. Snra yumurtluyomuyum diye ovulsyn testi aldim kopkoyu 2. Cizgiyi gordum gec yumurtladim ama ymurtladigimi öğrenmiş oldum. Hemen sevincten esime soyledm bgn kesin yapiyoruz fln dedim o gun adami strese soktum yapamadik. Oturdum agladm o gece bebegimiz hic olmicak bizim diye. Ertesi gun ve ondn snraki gun yaptik ama artik coktan gecti vakti demistim diger aya kismet dedim ama megerse o ay tutmus. Kahverengi leke ymurtlama zmani kasik agrisi vs vucut kendini gebelige hazirladigi zman olurmus. Bekarken hic kasik agrim olmazdi evlendim hem kasik agrim hem lekelenmem oldu ve diger ay hamile kaldim. Sende kalcaksin hamileyimmmm diceksin sevincten hep beraber aglicaz canm ben inaniyorum. Mtlu haberlerini aliriz insallah.
Burayı okuyanlar evet hamileymişmKızlar 2 test yaptım iki testte bozuk çıktı sonra sağlık ocağında idrar tedti yaptırdım o da hiç beklemeden 5 saniyede yok negatif dedi çöpe attı yani insan bi kaç dk bekletir bari 6 gün geçti hiç böyle olmamıştım geç döllenmede olduysa acaba ne zaman idrarda çıkar