Ay gerçekten mi :) agzın bal yesin snb :) nasıl kullandın soğan suyunu :) accık anlat içim açılsın nolur:) hemen test yap bence:)
Pco larda sogan suyu bir mucize resmen. Sogan gebesi olan bir pcoyum bende... adet sokturucu icmeden adet olmuyorum yillardir, sogani ictim o ay hamile kaldigimi ogrendim:)
Sogan iste:) dorde bolup suya atiyosun kaynatip iciyosun:) ben birlikte bal tarcin corekotu da yemistim. Faydasi oldumu bilmiyorum da:)Ay gerçekten mi :) agzın bal yesin snb :) nasıl kullandın soğan suyunu :) accık anlat içim açılsın nolur
Birazdan hastaneye gidip kan vercem idrarla içim rahat etmez ki :) bnde öyle içtim. Peki snn yerleşme kanaman oldu mu? Olduysa ne zaman oldu? Bunaltıyo olabilirim ama inan içim içimi yiyoSogan iste:) dorde bolup suya atiyosun kaynatip iciyosun:) ben birlikte bal tarcin corekotu da yemistim. Faydasi oldumu bilmiyorum da:)
Bak eczaneler acilmistir, sen git bi test al simdi:)
Aman allah iyi etsin daha da darısı başıma. Düştüm yola hastaneye gidiyorumBende yerlesme kanamasi olmasi ama ilk bebegimde de olmamisti. Yani o yerlesme kanamasi denen seyi ben hic gormedim:)
Ama benim 4. Haftada cok fazla kanamam olmustu, acildeki doktor cok umutlanma dedi ama cok sukur igneler ilaclar istirahatler... iyiyiz simdi
İyi yapmissin haydi hayirlisi ama vallaha iyi dayaniyorsun:) ben idrar testi yapmadan gebelik tedti yaptirmaya hic cesaret edemezdim. Hatta 5 tane gebelik testinde pozitifi gordum sonra gidip kan verdimAman allah iyi etsin daha da darısı başıma. Düştüm yola hastaneye gidiyorum
İyi yapmissin haydi hayirlisi ama vallaha iyi dayaniyorsun:) ben idrar testi yapmadan gebelik tedti yaptirmaya hic cesaret edemezdim. Hatta 5 tane gebelik testinde pozitifi gordum sonra gidip kan verdim
Haberlerini bekliyorum sonucu yaz mutlaka hayirlisiyla insallah...
Bu arada, sonucu beklerken bi idrar testi alip yapsan mi acaba:)
Kuzum kan verdm sonç bekliyorum inşallah bayılmamNe oldu acaba?
Vallahi kan verdm sonuç bekliyorum ama bayılcam heyecandan ya ben gebe gibi hissediyorum valla bak :)Meraklardayııız :)
İnşalllaaaaaahSonuç inşallah yüzünü güldürür
Kuzum kan vetdm donuç bekliyorum ama bayılcam galiba acayp heycnlymmmmmİnşallah güzel haberler almışsındır merakla bekliyorum bende sonucu
Dua ediyorum senin için güzel haber ver inşallahKuzum kan verdm sonç bekliyorum inşallah bayılmam
Ay inşallh btanem inşallah nolur dua et bana yalvarırım. Nefesim kesiliyo ya heyecandanDua ediyorum senin için güzel haber ver inşallah
Ne kadar kaldı sonuç çıkmasınaAy inşallh btanem inşallah nolur dua et bana yalvarırım. Nefesim kesiliyo ya heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?