Hamile miyim bi fikir verin nolur

Mervedes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
1.789
2.033
133
29
Hanımlar polkstk overlıym. Hiç adet düzenim yok bazen 4-5ayda bir falan.
Bu ay soğan suyu içtim. Bide bişey daha yaptm. Dün akşam sulu kahverwngi bi leke farkettm silerken. Ped taktım yatarken. Şimdi baktım. Ufacık bi nokta yine kahverengi damlamış. Acaba ya???? Yerleşme mi bu yoksaaaa

:) hemen test yap bence:)

Pco larda sogan suyu bir mucize resmen. Sogan gebesi olan bir pcoyum bende... adet sokturucu icmeden adet olmuyorum yillardir, sogani ictim o ay hamile kaldigimi ogrendim:)

:) hemen test yap bence:)

Pco larda sogan suyu bir mucize resmen. Sogan gebesi olan bir pcoyum bende... adet sokturucu icmeden adet olmuyorum yillardir, sogani ictim o ay hamile kaldigimi ogrendim:)
Ay gerçekten mi :) agzın bal yesin snb :) nasıl kullandın soğan suyunu :) accık anlat içim açılsın nolur

Ay gerçekten mi :) agzın bal yesin snb :) nasıl kullandın soğan suyunu :) accık anlat içim açılsın nolur
Sogan iste:) dorde bolup suya atiyosun kaynatip iciyosun:) ben birlikte bal tarcin corekotu da yemistim. Faydasi oldumu bilmiyorum da:)

Bak eczaneler acilmistir, sen git bi test al simdi:)

Sogan iste:) dorde bolup suya atiyosun kaynatip iciyosun:) ben birlikte bal tarcin corekotu da yemistim. Faydasi oldumu bilmiyorum da:)

Bak eczaneler acilmistir, sen git bi test al simdi:)
Birazdan hastaneye gidip kan vercem idrarla içim rahat etmez ki :) bnde öyle içtim. Peki snn yerleşme kanaman oldu mu? Olduysa ne zaman oldu? Bunaltıyo olabilirim ama inan içim içimi yiyo

Bende yerlesme kanamasi olmasi ama ilk bebegimde de olmamisti. Yani o yerlesme kanamasi denen seyi ben hic gormedim:)

Ama benim 4. Haftada cok fazla kanamam olmustu, acildeki doktor cok umutlanma dedi ama cok sukur igneler ilaclar istirahatler... iyiyiz simdi

Aman allah iyi etsin daha da darısı başıma. Düştüm yola hastaneye gidiyorum

Aman allah iyi etsin daha da darısı başıma. Düştüm yola hastaneye gidiyorum
İyi yapmissin haydi hayirlisi ama vallaha iyi dayaniyorsun:) ben idrar testi yapmadan gebelik tedti yaptirmaya hic cesaret edemezdim. Hatta 5 tane gebelik testinde pozitifi gordum sonra gidip kan verdim

Haberlerini bekliyorum sonucu yaz mutlaka hayirlisiyla insallah...

Bu arada, sonucu beklerken bi idrar testi alip yapsan mi acaba:)

Eklentiler

• IMG_20170401_102629.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…