Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki ay önce erken doğum yaptım 31haftalik doğdu 1.800grm doğdu 25gun yaşadı nex diye bı hastalikdan kaybettim bebeğimi 4eylulde doğumdan sonra ilk adetim oldu bugün adet olmam lazım olmadım sizce hamilemiyim
İki ay önce erken doğum yaptım 31haftalik doğdu 1.800grm doğdu 25gun yaşadı nex diye bı hastalikdan kaybettim bebeğimi 4eylulde doğumdan sonra ilk adetim oldu bugün adet olmam lazım olmadım sizce hamilemiyim
Canım test ilk 5 dk da çıkmadı mı ? Kuruma çizgisi gibi durmuyor ama kuruduktan sonra dediğin için bilemedim. Bu arada başın sağolsun inşallah yeniden bebek sevinci yaşarsın ve ömrü uzun olsun. Sabah ilk idrarla test yapar mısın ?
Canım test ilk 5 dk da çıkmadı mı ? Kuruma çizgisi gibi durmuyor ama kuruduktan sonra dediğin için bilemedim. Bu arada başın sağolsun inşallah yeniden bebek sevinci yaşarsın ve ömrü uzun olsun. Sabah ilk idrarla test yapar mıs