- 26 Mart 2024
- 29
- -40
- 23
-
- Konu Sahibi dahacokespresso
Laboratuvarı aradım 2 gün sonra tekrar test verin değer yükselebilir dedi yeni gebelik de olabilme ihtimali yok muHayır değilsiniz
Laboratuvarı aradım 2 gün sonra tekrar test verin değer yükselebilir dedi yeni gebelik de olabilme ihtimali yok mu
Evet biliyorum ama ilacı 2 aydan çok fazla oldu bırakalı . Doktorum bi sorun olmayacağını söyledi bundan sonrası icinNegatif cikmis. Doktor degilim ama biraz vudunuzun toplamasina izin verseniz. Burada ilac vucudunuzdan temizlense daha iyi olmaz mi?
Kurtaj sonrasi regl olmadan hamile kalan duydum ancak 5in ustu gebelik anlamina geliyor.Kızlar beta değerim 0.19 kahverengi kanamam geldi hafif kramplar var kürtaj olmuştum 40 gün önce bugün tam 40. Günüm çok hafif kanama geldi kesildi kan test verdim hemen beta hcg 0.19 çıktı anlayamadım.. ilk hamileliğimde kullandığım bir ilaç vardı şu an bıraktım bebeğin sakat doğma ihtimali %90 dı o yüzden aldırmak zorunda kaldım ( kolu olmadan bacağı olmadan ya da bir çok sorun olabilirdi ) şu an ilacı kullanmıyorum hamile kalmak istiyorum lütfenkürtaj sonrası regl olmadan hamile kalınır mı kalan var mı ?
Evet biliyorum 5 üstünde gebelik olduğunu bir önceki kürtaj olmadan verdiğim kan testi 1000 küsurdu. Ancak ben regl olmadım bugün yerleşme kanaması gibi kahverengi akıntı gelince hemen test verdim 0.19 cıktı bu yüzden merak ettim geçen sene hamilelik şüphesi ile verdiğim testlere de baktım e nabızdan onlar da 0.1 , 0.2 aralığındalardı negatiftiKurtaj sonrasi regl olmadan hamile kalan duydum ancak 5in ustu gebelik anlamina geliyor.
Degisiyor degerler laboratuvardan laboratuvara. Bu degere gore gebe degilsiniz. Ama bu kesinlik icermez belki gec dollenme olmustur, sonradan degeriniz yukselir, hic bilemeyiz. Gecikmeniz devam ederse testi tekrarlamaniz daha dogru olacaktir.Evet biliyorum 5 üstünde gebelik olduğunu bir önceki kürtaj olmadan verdiğim kan testi 1000 küsurdu. Ancak ben regl olmadım bugün yerleşme kanaması gibi kahverengi akıntı gelince hemen test verdim 0.19 cıktı bu yüzden merak ettim geçen sene hamilelik şüphesi ile verdiğim testlere de baktım e nabızdan onlar da 0.1 , 0.2 aralığındalardı negatiftibu sefer 0.19 olunca yeni bi gebelik mi diye düşünmüştüm
Yarın yine kan testi veririm bakalım beta değerim yükselecek mi ? Ama artık inanın ki çok utanıyorum hastaneye gitmeye hep kan testi veriyorum herkes beni tanıyor artık .. zaten kanım bitti kan testleri vermektenKurtaj sonrasi regl olmadan hamile kalan duydum ancak 5in ustu gebelik anlamina geliyor.
tamamdır teşekkür ederim0.19'dan sonra hemen ertesi gün kan vermeyin, 2 kat bile yükseliyor olsa sayı yine negatif gösterecek moraliniz bozulacak. Gecikmeniz 10 günü bulunca test verirsiniz.
Merhaba sonucunuz çıktı mı nasıl bir süreçtesiniz ?Kızlar beta değerim 0.19 kahverengi kanamam geldi hafif kramplar var kürtaj olmuştum 40 gün önce bugün tam 40. Günüm çok hafif kanama geldi kesildi kan test verdim hemen beta hcg 0.19 çıktı anlayamadım.. ilk hamileliğimde kullandığım bir ilaç vardı şu an bıraktım bebeğin sakat doğma ihtimali %90 dı o yüzden aldırmak zorunda kaldım ( kolu olmadan bacağı olmadan ya da bir çok sorun olabilirdi ) şu an ilacı kullanmıyorum hamile kalmak istiyorum lütfenkürtaj sonrası regl olmadan hamile kalınır mı kalan var mı ?