- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
ya arkadaşlar acaba bu karnımdaki kıpırtılar benim uydurmam mı?hamileysem bile çok uzun zaman olmaması lazım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o kıpırtılar muhtemelen bağırsak hareketleri ben oğlumun hareketleri ilk göz seyirmesi gibi karnımda hissetmiştim oda 4,5 aylık falandı karnımda hadi canım hayırlısı inşallah sağsalim bebişini kucağına alırsın
sorma canım ya hem de nasıl kötü.....!Tabi ki hem de ilk işim haber vermek size.Ne olur dua edin isteyen herkese içinde de bana.....opt canım:Saruboceq:hayırlısı olsun hakkında...böyle beklemek belirsizlik çok kötü bilirim...yarın haberdar et bizi..a.s..
ah canım rabbim gönlünün muradını versin bu mübarek 3 aylarda allahım senin ve tüm isteyenlerin sabrının mükafatını nasip eylesin bilirim bebek özleminin ne olduğunu rabbim kimseyi evlatsızlıkla terbiye etmesin .....
hadi hayırlısı kardeş.imşallah ikimizde ii haberler veririz buradaki dostlaracanimmm insallah hamissindir bende bekliyorum son 8gun ins bu ay tutmustur
senacım msn den konusalım mı senınle? senın ıcınde uygun olursa tabı ama eger sorun olur4sa onemlı degıl.benım esımde asker,ortak noktamız cok gıbı geldı o yuzden burda ılk kez bırıyle ozel yazsımak ıstedım cnm,ama dedıgım gıbı senın ıcın sorun olacaksa onemlı degıl.