Hamile miyim? Bakar mısınız

Rha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
5
0
36
31
Adetlerim düzensiz. Bir kaç gündür test yapıyorum silik çıkıyor. Hamilelik olabilir mi?

Eklentiler

• 20250220_171507.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 44
Adetlerim düzensiz. Bir kaç gündür test yapıyorum silik çıkıyor. Hamilelik olabilir mi?
Pozitif görünüyor bi kaç kez de pozitif gördüyseniz doğrudur. Gün geçtikçe testlerde koyulaşması lazım ikinci çizginin geçen gün yaptıklarınız daha mı silikti. Kan vermek en güzeli

Pozitif görünüyor bi kaç kez de pozitif gördüyseniz doğrudur. Gün geçtikçe testlerde koyulaşması lazım ikinci çizginin geçen gün yaptıklarınız daha mı silikti. Kan vermek en güzeli
İşte çok koyulaşma olmadı testlerimde normalde koyulaşması lazımdı. Ama adette olmadım. İnsan merak ediyor

Şubatın 15inde olmam gerekirdi aslında. Ama düzensiz oluyorum bazı aylarda
Benimde Şubat'ın 14 u olmam lazımdı hala olmadım dün test yaptım çıkmadı pazartesi gitkistim doktora rahim kalinlasmis dedi doktor ben de düzensiz olduğum için bekliyorum öyle ama afedersin bel ağrısı ara da kasık ağrısı ve çok akıntım var gebelik olsa dün testte çıkardı diye düşünüyorum gerçi de beklemedeyim

Belki geç döllenme olmuştur biraz daha bekleyin bence tekrar test yapın. Bende bu hafta bir kaç defa test yaptım hep silik çıktı gebelik olsaydı gittikçe koyulaşırdı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…