Silik çizgi var canımm yarın hemen kan testi verKızlar çok sabırsızım adetim düzensiz pkosluyum ayda iki kere falan adet olurum bugun 23.günüm adet görmedim test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı.. Sizce gebelik var mı
Teşekkür ederim covid temaslı oldugum için çıkamıyorum evde testim var yarın ilk idrarla tekrar deneyeyimSilik çizgi var
Yarın kan testi yaptır bence
Var canım var olmaz mı kırmızı parlıyorKızlar çok sabırsızım adetim düzensiz pkosluyum ayda iki kere falan adet olurum bugun 23.günüm adet görmedim test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı.. Sizce gebelik var mı
Ayy inşallah inanamıyorum çünkü yarın tekrar yapıcam ilk idrarlaVar canım var olmaz mı kırmızı parlıyor
Şimdi sana yarın da olmazAyy inşallah inanamıyorum çünkü yarın tekrar yapıcam ilk idrarla
Evet canim var strip testler daha güvenli sağlıkla gelsin inşallahKızlar çok sabırsızım adetim düzensiz pkosluyum ayda iki kere falan adet olurum bugun 23.günüm adet görmedim test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı.. Sizce gebelik var mı
Amin inş ama adet olucakmışım gibi hissediyorum sanki adet sancısı gibi belim agrıyo karnım ağrıyor bu normal mi olur mu böyleEvet canim var strip testler daha güvenli sağlıkla gelsin inşallah
Evet canim gayet normal adet ve gebelik belirtileri nerdeyse ayırt edilemiyor. Kan ver yarınAmin inş ama adet olucakmışım gibi hissediyorum sanki adet sancısı gibi belim agrıyo karnım ağrıyor bu normal mi olur mu böyle
Maşallah çok güzel.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Karantinam bitti bugun kan verdim eveet kızlaaar hamileymişim daha çok yeniymiş güzel yorumlarınız için tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?