• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLE MİYİM BAKAR MISINIZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebruli48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
31
15
38
33
Kızlar çok sabırsızım adetim düzensiz pkosluyum ayda iki kere falan adet olurum bugun 23.günüm adet görmedim test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı.. Sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_20210426_193018.jpg
    IMG_20210426_193018.jpg
    148,4 KB · Görüntüleme: 176
Ay var gibi 🥰 hadi inşallah ♥️

Kızlar çok sabırsızım adetim düzensiz pkosluyum ayda iki kere falan adet olurum bugun 23.günüm adet görmedim test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı.. Sizce gebelik var mı
Evet canim var strip testler daha güvenli sağlıkla gelsin inşallah

Amin inş ama adet olucakmışım gibi hissediyorum sanki adet sancısı gibi belim agrıyo karnım ağrıyor bu normal mi olur mu böyle
Evet canim gayet normal adet ve gebelik belirtileri nerdeyse ayırt edilemiyor. Kan ver yarın

Sizce var mı beklenen bat 17 mayis yumurtlama dönemi öncesini o günü ve sonraki gunleri değerlendirdim yumurtlama dönemi sonrasi 2 3 gün regl sancısı gibi sancım oldu sonra hafif hafif kasıklarımda ağrı oldu onun dışında her gün denicek kadar baş dönmem oldu anlık sonra kendiliğinden geçti reglime 6 gün var test yaptım bu şekilde çıktı umitlenmek istemiyorum adetlerim duzenlidir 28 29 günde bir olurum arada olan beyaz akıntım var bazen su gibi bazen yoğun regl olucagim zaman göğüs hassasiyetim sivilcelenmem olur normalde 10 gün oncesindenn baslar bu sefer hiç öyle şeylerin olmadi ne göğüs ağrısı ne de sivilce yardimci olup görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim ❤️🤲 Allah başta bana sonra isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲👼
IMG_20210512_211306.jpg

Back