Bende öyle biliyorum ama insan yinede ümitleniyor daha adetime 4 gün var belkide erkenden yaptım2 saat geçtikten sonra doğru sonuç değildir. 10 dk içinde çıkan sonuçlar genelde doğru oluyor. Bence tekrar test yapmayı deneyin
Adetinize daha yakın bir zamanda veya bi gecikme olursa tekrarlayın, inşallah gönlünüzdeki gibi olurBende öyle biliyorum ama insan yinede ümitleniyor daha adetime 4 gün var belkide erkenden yaptım
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizinAdetinize daha yakın bir zamanda veya bi gecikme olursa tekrarlayın, inşallah gönlünüzdeki gibi olur
İlk 10 dk içinde hiç baktın mı? yoksa testi yapip bi köşeye mi biraktin ?asıl soru bu 10 dk diyede yani 12. Dk çıkmış olabilir buda hamilleik olabilir yani dkklar bile sayıyoruz çoğu zamanÇok teşekkür ederim inşallah hepimizin
10 dakika baktım yoktu moralim bozuldu bakmadım köşeye attım birde kapta tamamen ıslanmadı görseldeki gibi derinliğe sokmadım bundan da olabilir miİlk 10 dk içinde hiç baktın mı? yoksa testi yapip bi köşeye mi biraktin ?asıl soru bu 10 dk diyede yani 12. Dk çıkmış olabilir buda hamilleik olabilir yani dkklar bile sayıyoruz çoğu zaman
Herseg olabilir ama kuruma çizgisi her testte çıkmıyor bu arada . Sabah ilk idrarla bi test daha alıp yap yada verebiliyosan beta ver içini rahatlat testlerle kafani Allak bullak etme10 dakika baktım yoktu moralim bozuldu bakmadım köşeye attım birde kapta tamamen ıslanmadı görseldeki gibi derinliğe sokmadım bundan da olabilir mi
Evet adetime daha 4 gün varErken gebelik testi mi bu?
Belkide umarım doğrudur çizgiHerseg olabilir ama kuruma çizgisi her testte çıkmıyor bu arada . Sabah ilk idrarla bi test daha alıp yap yada verebiliyosan beta ver içini rahatlat testlerle kafani Allak bullak etme
İnşallah sizin kaç dakika sonra çizgi çıktıBenim normal gebelik testi adete 3 gün kala böyle çıktı.yarin sabah da erken gebelik testi yapacağım.İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah
Siz baya beklemişsinizSabah işe giderken yaptım.aksama geldiğimde baktım hafif çizgi var
Bi test yaşın yarın isterseniz kafanızda soru işareti kalmasınHerkese hayırlı geceler size bir sorum olucak arkadaşlar adetime 5 gün var 2 gündür kahve rengi akıntım oldu bugünde 2 damla kadar pembe leke gibi oldu ilk adet olcam sandim ped koydum ama 3 saat filan geçti daha hiç bir kanamam adetim yok sadece 2 damla kadar pembemsi leke var sizce hamile olabilirmiyim.
Bende bir kaç ay önce akşam yaptım çöpe attım sabah merak edip baktım silik çizgi vardı ama hamile değildim ilk 10 dk önemli testleri tekrar edin bence daha sağlıklı olacakSabah işe giderken yaptım.aksama geldiğimde baktım hafif çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?