• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Annelerden ve bilgisi olan herkesten yardım istiyorum lütfen

Meryem ezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
41
25
3
26
Mrb arkadaşlar benim 30 günlük adet döngüm var. Bu ayki adetim normalde 27 Eylüldü ama 20 eylülde sabah uyandığımda hafif bel ağrısı ve iç çamaşırımda bir miktar kanı gördüm. Lavaboya gittim Bi kaç damla kan geldi sonra ped taktım sonra yaklaşık 2 saat sonra merak ettiğim için yine baktığımda yine biraz kan vardı. Sonra kan tamamen durdu kahverengi küçük küçük parça kan geldi 1 gün boyunca ama az az. Yaşadığım olayın adet olduğunu düşünmüyorum ben şahsen ve normal adet günüm geçti bu sabah erken gebelik testi ile test yaptım 10 dk kadar bekledim 1 tam 1silik çizgi gördüm bide normal gebelik testi ile test yaptım tek çizgi vardı. Daha önceki aylarda hastaneye gittiğim kan testi yaptırdığım ve olumsuz sonuç aldığım için bidaha hayal kırıklığına dayanamaz kalbim. Şimdi ne yapmam gerekiyor sizin güzel fikirlerinize düşüncelerinize ve bilginize ihtiyacım var. Yaşadığım durumla alakalı lütfen yorum yapıp yardımcı olun bana 🤲❤️

Gebelik testinde çift çizgiyi görmen kesin hamilesin demek değil belki dış gebelik kan testinin pozitif olması da hamile oldugunu kesin kanitlamaz . Kese varmı yok mu doktor ona bakacak kese var ise kalp atışı varmı yokmu ona bakacak.dis gebelik kimyasal gebelik bir sürü ihtimal var ne zmn kalp atışını duyarsın ozmn kesin hamilesindir

Anladım cnm çok teşekkür ederim öncelikle. Dediğim gibi hemen hastaneye gitmek istemiyorum.Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Böyle süt kesiği gibi akıntım ilk zamanlarda çok fazlaydı şimdi biraz azaldı buda gebelik belirtisi olabilir mi acaba

Anladım cnm çok teşekkür ederim öncelikle. Dediğim gibi hemen hastaneye gitmek istemiyorum.Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Böyle süt kesiği gibi akıntım ilk zamanlarda çok fazlaydı şimdi biraz azaldı buda gebelik belirtisi olabilir mi acaba
Gebeliğin bı belirtisi yok ya basda ben tüp bebek yaptirdim ama adet zamanımda üç dort gün kanamam olmuştu . Adet olcakmisim gibi karnım belim ağrıdı sınırlı stresliydim.hastaneye gitmeden anlayamazsın ama ben o hayal kırıklığını cok fazla yaşadım

Eklentiler

• IMG_20200930_105630.jpg
    IMG_20200930_105630.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 209
  • IMG_20200930_105627.jpg
    IMG_20200930_105627.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG_20200930_105623.jpg
    IMG_20200930_105623.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 169
  • IMG_20200930_105620.jpg
    IMG_20200930_105620.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 187
Cok cok silik gordum insallah gebesindir
Ama bisey daha dicem bazi aylar adet kanamsi az olabiliyor oyle olmasn

İnşallah canım teşekkür ederim. Bende başta öyle düşündüm ama normal adetimden 1 hafta önce oldu. Sonrasında Süt kesiği gibi akıntım ve rahmim de kaşıntım var. Sağ yumurtalığım da ağrılar oluyor arada sırtım arada ağırlıyor. Bende bilmiyorum ne düşüneceğimi daha önceki aylarda çok hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden ümitlenmek de istemiyorum fazla ama çokta istiyorum hayırlısı olsun diyelim inşallah.

Gebeliğin bı belirtisi yok ya basda ben tüp bebek yaptirdim ama adet zamanımda üç dort gün kanamam olmuştu . Adet olcakmisim gibi karnım belim ağrıdı sınırlı stresliydim.hastaneye gitmeden anlayamazsın ama ben o hayal kırıklığını cok fazla yaşadım

Henüz erken diye düşünüyorum hastane için biraz daha sabretmem gerekiyor. Tabi sabredebilirsem.

Testin varsa yarın tekrarla benimkide seninki gibiydi ve ahmileyim
Eki Görüntüle 2698346

Gerçekten mi😍 tebrik ederim öncelikle Allah kazasız belası sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin öncelikle 🤲 peki kaç ay oldu ve hiç belirti varmıydı başlarda. Yerleşme kanaması yaşadın mı ve adetten kaç gün sonra test yaptın çok soru sordum kbakma lütfen öncelikle merak ediyorum bende maruz gör merakımı lütfen cevaplarsanız çok mutlu edersiniz 🤲❤️

Gerçekten mi😍 tebrik ederim öncelikle Allah kazasız belası sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin öncelikle 🤲 peki kaç ay oldu ve hiç belirti varmıydı başlarda. Yerleşme kanaması yaşadın mı ve adetten kaç gün sonra test yaptın çok soru sordum kbakma lütfen öncelikle merak ediyorum bende maruz gör merakımı lütfen cevaplarsanız çok mutlu edersiniz 🤲
Benim normal adet belirtilerim vardı adet ağrılarım falan ama adetten 10 gun once 2 gün boyunca sağ yumurtalığım zonkladı batmalar oldu. Sonra geçti. Kanamam olmadı. Adetten 1 gün sonra bu testi yaptım. Laboquick markası 3 aydir kullandigim marka olduğu için asla cizgi cikarmazdi ilk defa cikinca şaşırdım. Gün içinde bitane daha yaptim yine böylw cıktı. Sonra ertesi sabah yine yaptim bi tık daha koyu cikinca erken gebelik testi aldim onda çok daha net cıktı. Simdi daha yeni hamileyim bende. Kan verdim kanda da pozitifti. Benim adet belirtilerimle hamilelik aynı. Göğüslerim ağrıyordu gazım vardı ve hafif ishaldim. Ama kanamam olmamıştı hatta çoğu kişi kanama oluyor diye ben hamile degilim kesin diye düşünmüştüm.

Benim normal adet belirtilerim vardı adet ağrılarım falan ama adetten 10 gun once 2 gün boyunca sağ yumurtalığım zonkladı batmalar oldu. Sonra geçti. Kanamam olmadı. Adetten 1 gün sonra bu testi yaptım. Laboquick markası 3 aydir kullandigim marka olduğu için asla cizgi cikarmazdi ilk defa cikinca şaşırdım. Gün içinde bitane daha yaptim yine böylw cıktı. Sonra ertesi sabah yine yaptim bi tık daha koyu cikinca erken gebelik testi aldim onda çok daha net cıktı. Simdi daha yeni hamileyim bende. Kan verdim kanda da pozitifti. Benim adet belirtilerimle hamilelik aynı. Göğüslerim ağrıyordu gazım vardı ve hafif ishaldim. Ama kanamam olmamıştı hatta çoğu kişi kanama oluyor diye ben hamile degilim kesin diye düşünmüştüm.

Peki kullandığın erken gebelik testinin markası söyleyebilir misin. Dün akşam Bi anda karnım ağrıdı çok kötü derecede gaz sancım oldu durduk yere. Midem bulantısı yaşadım. Sonrasında ishal oldum. Çok şükür gazım çıktı. Şuan sen İshal oldum deyince Bi tık daha şüphem arttı😏

Mrb arkadaşlar benim 30 günlük adet döngüm var. Bu ayki adetim normalde 27 Eylüldü ama 20 eylülde sabah uyandığımda hafif bel ağrısı ve iç çamaşırımda bir miktar kanı gördüm. Lavaboya gittim Bi kaç damla kan geldi sonra ped taktım sonra yaklaşık 2 saat sonra merak ettiğim için yine baktığımda yine biraz kan vardı. Sonra kan tamamen durdu kahverengi küçük küçük parça kan geldi 1 gün boyunca ama az az. Yaşadığım olayın adet olduğunu düşünmüyorum ben şahsen ve normal adet günüm geçti bu sabah erken gebelik testi ile test yaptım 10 dk kadar bekledim 1 tam 1silik çizgi gördüm bide normal gebelik testi ile test yaptım tek çizgi vardı. Daha önceki aylarda hastaneye gittiğim kan testi yaptırdığım ve olumsuz sonuç aldığım için bidaha hayal kırıklığına dayanamaz kalbim. Şimdi ne yapmam gerekiyor sizin güzel fikirlerinize düşüncelerinize ve bilginize ihtiyacım var. Yaşadığım durumla alakalı lütfen yorum yapıp yardımcı olun bana 🤲

MErhaba ezgi
Benımde adetten 5 gun once üç dört damla kan geldi
İnanılmaz kasık gögüs bel agrım vardı .
Dün adet günümdü aksama kadr bekledım olmadım
Normal gebelık testı aldım ucuz olanlardan cokk silik ikinci cızgı cıktı
Kan verdim bugunde hamıleymısım
Gönlündeki nasip olsun inşallah

MErhaba ezgi
Benımde adetten 5 gun once üç dört damla kan geldi
İnanılmaz kasık gögüs bel agrım vardı .
Dün adet günümdü aksama kadr bekledım olmadım
Normal gebelık testı aldım ucuz olanlardan cokk silik ikinci cızgı cıktı
Kan verdim bugunde hamıleymısım
Gönlündeki nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederim öncelikle. Senide tebrik ederim rabbim kazasız belasız sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim adetim 4 gündür geçikti. Erken gebelik testi aldım silikti benimki normal gebelik testi bende hiç çizgi yoktu. Peki kaç haftalık hamilesin

Back