• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim akil verin korkuyorum

Tesekkurler icimi rahatlattiniz:))
Canim kardesim yasin daha cok kucuk. Sen cok degerli ve kiymetlisin. Annenin babanin biricigisin. Elbette cinselligi merak edeceksin ama lutfen kendinizi koruyun. Hersey vakti ve zamaninda guzel. Hayatinda pisman olacagin islere kalkisma. Belki bu gencle evlenmeyeceksin ilerde cok buyuk pismanlik duyarsin evlendigin kisiye karsi.

Canm devlet isleri cocuk oyuncagi mi baska birine actiririm kaydi falan
Korkma hamile degilsindir streslisin simdi o yuzden adet olamiyorsun
E prezervatf diye bisy var madem iliskiye giriyosunuz ;)

birincisini iliskiye girdikten 1 hafta sonra yaptim ikincisini adet olmam gereken gun ucuncusunu yani bugunkunude adetimin gecikmesinden 8 gun sonra yaptim
Hamile değilsin rahat ol ama kistin falan olabilir stres te olur daha da olmasan doktora git

Canim kardesim yasin daha cok kucuk. Sen cok degerli ve kiymetlisin. Annenin babanin biricigisin. Elbette cinselligi merak edeceksin ama lutfen kendinizi koruyun. Hersey vakti ve zamaninda guzel. Hayatinda pisman olacagin islere kalkisma. Belki bu gencle evlenmeyeceksin ilerde cok buyuk pismanlik duyarsin evlendigin kisiye karsi.

Haklisiniz cok pisman olduk ikimizde daha sonradan. Aslinda tam bir iliskide yasamadik ama gebelik ihtimali korkuttu bizi, buyuk ders aldik yasadiklarimizdan birdaha boyle bir seye kalkisacagimizi sanmiyorum

Canm devlet isleri cocuk oyuncagi mi baska birine actiririm kaydi falan
Korkma hamile degilsindir streslisin simdi o yuzden adet olamiyorsun
E prezervatf diye bisy var madem iliskiye giriyosunuz :KK66:

Tam bir iliski yasamadik hamile olabilecegimi dusunmuyoduk ondan gerek duymadik ama sonradan arastirinca ihtimal oldugunu ogrendik korktuk

Tam bir iliski yasamadik hamile olabilecegimi dusunmuyoduk ondan gerek duymadik ama sonradan arastirinca ihtimal oldugunu ogrendik korktuk
sperm ve zevk suyunda bulunan sprem cok hareketlilerdir canm eğer bundan sonra ilişkiye devam ediceksen dıkkatlı ol her seyın oluru var

Back