Kişiden kişye göre değişebilir bu durum. Sakin ol. Kafana taktığın için adet görmüyor olabilirsin. Diğer ihtimal olma ihtimalide var. Tam boşalma gerçekleştimi? Eğer boşaldıysa evet hamile olabilirsin. Testler bazen çok sonra pozitif gösterebilir. İhtimal dahilinde olabilir.Yasim kucuk yil olarak 18in icindeyim ama gun olarak doldurmadim. Erkek arkadasimla yaklasik 3 hafta once bir iliski yasadik pismaniz. En son adetimi 1 aralikta gordum,35 gunde bir adet oluyorum yaklasik 5-6 gun gecti adetim. 1 haftadir goguslerimde sisme ve agri var normalde adet olmadan 3-4 gun once baslardi agri sonra adet olurdum. Iki kere gebelik testi yaptim ama guvenemiyorum o testlere. Birini iliskiden 1 hafta sonra yaptim digerinide bu ay adet olmam gereken gun yaptim,ikiside negatif cikti. Hastaneye gitmeye korkuyorum yasim kucuk kan testinde hamilelik cikarsa aileme haber verirler diye. Sizce hamilemiyim? Hastaneye gitsem hamilelik durumu cikarsa aileme haber verilir mi? Cevap verirseniz sevinirim.
Kişiden kişye göre değişebilir bu durum. Sakin ol. Kafana taktığın için adet görmüyor olabilirsin. Diğer ihtimal olma ihtimalide var. Tam boşalma gerçekleştimi? Eğer boşaldıysa evet hamile olabilirsin. Testler bazen çok sonra pozitif gösterebilir. İhtimal dahilinde olabilir.
Bu tarz şeylere inanılmaz erken başlamışsın. Korkuyorsan bu duruma kendini niye sokuyorsun ki? Gencecik insanlarsınız. Sağda solda bu konularla ilgili bir sürü kötü örnek varken siz neden görmezsiniz? Pişmansınız en azından. Bu korkuya değecek bişeymi bu sence? Umarım hamile değilsindir. Ama kanımca kafana çok taktığın için gecikmişsindir.
Evet ay olarak 18i doldurmadın. İşin içine polis bile girebilir. 18 yaşın altındaki birine cinsel istismar olarak değerlendirilebilir. Olayın gerçekleşme zamanı baz alınır bu tarz durumlarda. Bence hamile değilsin. Tam birleşme gerçekleşmediğine sevindim şahsen. Tam birleşme gerçekleşen o kadar insan hamile kalamıyor. Senin hamile olma şansın çok çok düşük. Bence hamile değilsin. ama istersen idrar testini tekrarla. Emin olman için. Şu an 4 gün geciktin sanırım.Aslinda tam bir iliski olmadi. Icime bosalmadi ama doktora sordum zevk suyuyla hamile kalabilirsiniz dusukte olsa ihtimal var dedi. Haklisiniz boyle bir sey yaptigim icin kendimden utaniyorum cok pisman olduk bir daha boyle bir sey yapacagimi sanmiyorum. Benim asil sorum ozel hastaneye gitsem kan testinin sonucunda hamile ciksam sorun olur mu ailemi karistirirlar mi isin icine
Hamile değilsin 5 6 günde gögüsler sismez cok mıncırdıgı icin sismistir.gecikmedir cinsel iliski yasayınca hormanlar degisir adet günlerin ilk zamanlarda düzensiz olmaya baslar .ama bence sen ilerde basına böyle bir bela acicaksın en azından korun
Evet 5-6 gunde olabilir. Icimi rahatlattiniz tesekkur ederim. Olmazsa yasi 18den buyuk birini bulup onunla giderim hastaneye onun adina actiririm kaydi,ben kan veririm boyle sorun olmaz herhalde dimi?Evet ay olarak 18i doldurmadın. İşin içine polis bile girebilir. 18 yaşın altındaki birine cinsel istismar olarak değerlendirilebilir. Olayın gerçekleşme zamanı baz alınır bu tarz durumlarda. Bence hamile değilsin. Tam birleşme gerçekleşmediğine sevindim şahsen. Tam birleşme gerçekleşen o kadar insan hamile kalamıyor. Senin hamile olma şansın çok çok düşük. Bence hamile değilsin. ama istersen idrar testini tekrarla. Emin olman için. Şu an 4 gün geciktin sanırım.
Gitme birkac gün bekle zaten iliski tam olmamıs laf dinle basina corap örerlerHaklisiniz cevap verdiginiz icin tesekkurler. Ama icim rahat degil hastaneye gitmeyi dusunuyorum o da basima daha buyuk sorunlar acicak napacagimi bilmiyorum
Tamam tesekkurler uyarim tavsiyenizeGitme birkac gün bekle zaten iliski tam olmamıs laf dinle basina corap örerler
Özel hastane ne yapar bilmem de ailene sağlık Bakanlığından mj gidiyor biraz daha bekleyip tekrar test yap erken yapılan testler var idrar testiAslinda tam bir iliski olmadi. Icime bosalmadi ama doktora sordum zevk suyuyla hamile kalabilirsiniz dusukte olsa ihtimal var dedi. Haklisiniz boyle bir sey yaptigim icin kendimden utaniyorum cok pisman olduk bir daha boyle bir sey yapacagimi sanmiyorum. Benim asil sorum ozel hastaneye gitsem kan testinin sonucunda hamile ciksam sorun olur mu ailemi karistirirlar mi isin icine
Özel hastane ne yapar bilmem de ailene sağlık Bakanlığından mj gidiyor biraz daha bekleyip tekrar test yap erken yapılan testler var idrar testi
Stres te geciktirir inşallah hamile değilsindirCevap icin tesekkur ederim, iki kere yaptim o testlerden negatif cikti ama sonuca guvenemiyorum. Yarin sabah birtane daha yapicam test
Stres te geciktirir inşallah hamile değilsindir
Ben sanmıyorum eşimle 4 yıldır biz yapamadik:) kan gelmediyse bozulmamış zaten bu da sana ders olsun şeytana uymaInsallah,benim bakireligim bozulmadi ama zorladi erkek arkadasim biraz. doktorda ihtimal oldugunu soyleyince korktum suphelendim
Ben sanmıyorum eşimle 4 yıldır biz yapamadik:) kan gelmediyse bozulmamış zaten bu da sana ders olsun şeytana uyma
Insalah canım önemli olan hatani anlamak hastaneye gitme erken hamile oldugunu sanmıyorum başına is açmaInsallah olur sizin bebeginiz dua ederim bol bol sizin icin, yok zaten birdaha tovbe buyuk ders oldu bu olay bana
Insalah canım önemli olan hatani anlamak hastaneye gitme erken hamile oldugunu sanmıyorum başına is açma
Bu test gecersiz mi negatif mi anlamadim yardimci olur musunuz? Kutuda gorulen T-C isaretleri testte ayni yerde degil kafam karisti yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?