• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Adetime bir hafta var..

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Dün akşam yaptığım testin sonucu arkadaşlar... sanki ikinci çizgiyi görüyor gibiyim.
33 günde 1 adet oluyorum.
Dün akşam negatif gibi geldi bugün tekrar bakayım dedim sanki hayalet gibi görünüyor. Yanılıyor muyum? Nolur biseyler yazın...

Eklentiler

• 20190319_161639.jpg
    20190319_161639.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 165
Canım umudunu kırmak istemem ama ben bir şey göremiyorum. İlk 10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar yanıltıcı olabiliyor hem. Bence kan testi en güvenilir olanı. Git bi kan ver için rahat etsin en azından ..

Canım umudunu kırmak istemem ama ben bir şey göremiyorum. İlk 10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar yanıltıcı olabiliyor hem. Bence kan testi en güvenilir olanı. Git bi kan ver için rahat etsin en azından ..
Aciller yapmıyormuş canım, o yüzden kadın doğum çıkmam gerek. Adetim de daha gecikmeden çıkmak istemiyorum. Kararsizim yani.. telefonda belli olmuyor demek ki, ben görebildim ama :/

Aciller yapmıyormuş canım, o yüzden kadın doğum çıkmam gerek. Adetim de daha gecikmeden çıkmak istemiyorum. Kararsizim yani.. telefonda belli olmuyor demek ki, ben görebildim ama :/
Acilde gebelik testi yapıyorlar canım. Sonuç da 2saate çıkıyor

Sağlık ocaklarıda yapıyor .
Acil adı üstünde acil hastalara öncelik tanınıyor .

Sağlık ocağı veya özel hastanelerde yaptırabılırsınız
Adet günümü bekleyeceğim gelmezse sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum teşekkürler.

Back