- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aciller yapmıyormuş canım, o yüzden kadın doğum çıkmam gerek. Adetim de daha gecikmeden çıkmak istemiyorum. Kararsizim yani.. telefonda belli olmuyor demek ki, ben görebildim ama :/Canım umudunu kırmak istemem ama ben bir şey göremiyorum. İlk 10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar yanıltıcı olabiliyor hem. Bence kan testi en güvenilir olanı. Git bi kan ver için rahat etsin en azından ..
Tamam teşekkürler.Daha cok erken, ben bir sey goremedim ki 10 dakikayi gecmis test. 3-4 gun sonra tekrarla canim
Daha 6 gün var canım. Teşekkür ederim.Adetine daha varsa ileri günlerde tekrarla canım testi
Acilde gebelik testi yapıyorlar canım. Sonuç da 2saate çıkıyorAciller yapmıyormuş canım, o yüzden kadın doğum çıkmam gerek. Adetim de daha gecikmeden çıkmak istemiyorum. Kararsizim yani.. telefonda belli olmuyor demek ki, ben görebildim ama :/
Dün akşam mide bulantısı şikayeti ile gittim, acil de kesinlikle yapmıyoruz, kadın doğuma çıkın dedi dr.Acilde gebelik testi yapıyorlar canım. Sonuç da 2saate çıkıyor
Allah Allah hangi hastaneymiş o?? Ben daha 20gün önce acilde gebelik testi yaptırıp gebeliğimi öğrendimDün akşam mide bulantısı şikayeti ile gittim, acil de kesinlikle yapmıyoruz, kadın doğuma çıkın dedi dr.
Devlet hastanesiAllah Allah hangi hastaneymiş o?? Ben daha 20gün önce acilde gebelik testi yaptırıp gebeliğimi öğrendim
E bende devlet hastanesinde yaptırdımDevlet hastanesi![]()
Inanılmaz baştan savıyorlar...E bende devlet hastanesinde yaptırdım
Hangi hastaneye gittin ki?.. Kadın doğuma da randevusuz gidemezsinInanılmaz baştan savıyorlar...
Sağlık ocaklarıda yapıyor .Inanılmaz baştan savıyorlar...
Adet günümü bekleyeceğim gelmezse sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum teşekkürler.Sağlık ocaklarıda yapıyor .
Acil adı üstünde acil hastalara öncelik tanınıyor .
Sağlık ocağı veya özel hastanelerde yaptırabılırsınız
Tabii , adetimi bekleyeceğim bakalim gelmezse gideceğim.Hangi hastaneye gittin ki?.. Kadın doğuma da randevusuz gidemezsin