- 2 Mayıs 2021
- 15
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi Ezgi serengil
-
Şuan çıkamıyorum evden yasaklardan dolayıTest yapın
Sizce hamile olabilir miyim başka hiç belirtim yok ilişkinin üstünden yaklaşık 3 - 4 hafta geçtiŞuan çıkamıyorum evden
Şuan çıkamıyorum evden yasaklardan dolayı
İceri Boşalma olmadıysa hamilelik zor.Sizce hamile olabilir miyim başka hiç belirtim yok ilişkinin üstünden yaklaşık 3 - 4 hafta geçti
Sen stresten adet olamiyosun canımSevgilimle ilişki yaşadık ama içime boşalmadı 3 saat sonra ella kullandım 2 haftadır adet olamıyorum tarlusal kullandım dün bitti göğüslerim hassas ve belim ağrıyo maydanoz suyu vs içmeye başladım bugün hamile olabilir miyim lütfen cevap verin
İceri Boşalma olmadıysa hamilelik zor.
Ertesi gün hapı genelde ise yarıyor.
Psikolojik veya stres kaynaklı gecikme olabilir
İlaç veya antibiyotik kullandiysan gecikme olabilir.
Ben hamile olduğunu düşünmüyorum
Yarın bı test alın
Yavrum biz aylardır yapmadığımızı bırakmadık hamile kalalım diyeSevgilimle ilişki yaşadık ama içime boşalmadı 3 saat sonra ella kullandım 2 haftadır adet olamıyorum tarlusal kullandım dün bitti göğüslerim hassas ve belim ağrıyo maydanoz suyu vs içmeye başladım bugün hamile olabilir miyim lütfen cevap verin
Demin alt karnımın sağ tarafından böyle ağrı saplanır gibi falan oldu elle kullanıp hamile kalanlarda varmış çok gerildimYavrum biz aylardır yapmadığımızı bırakmadık hamile kalalım diyeçooooooook zor bir şey dediğin, üstelik ertesi gün hapı da içimişin. Artık kuruntu yapma kendine bence o haplar hormonal düzensizlik yapar belirtiler ondandır ayrıca psikolojik
Canım burdan anca sana imkansıza yakın çok zor bir ihtimal olduğunu söyleyebiliriz. Ama kesin olarak kendini rahatmak içim test yapmalısınDemin alt karnımın sağ tarafından böyle ağrı saplanır gibi falan oldu elle kullanıp hamile kalanlarda varmış çok gerildim
İdrar testinde çıkarmı ilişkinin üstünden 25 günden fazla geçtiCanım burdan anca sana imkansıza yakın çok zor bir ihtimal olduğunu söyleyebiliriz. Ama kesin olarak kendini rahatmak içim test yapmalısın
Çıkar tabiİdrar testinde çıkarmı ilişkinin üstünden 25 günden fazla geçti
Karnım çok şiş regl olamıyorum diye mi acabaÇıkar tabi
Test yapın
İceri Boşalma olmadıysa hamilelik zor.
Ertesi gün hapı genelde ise yarıyor.
Psikolojik veya stres kaynaklı gecikme olabilir
İlaç veya antibiyotik kullandiysan gecikme olabilir.
Ben hamile olduğunu düşünmüyorum
Yarın bı test alın bence
Ama karnım çok şiş regl olamıyorum diye mi acaba ve sabah ilk idrarla yapmadım testi ilk idrardan sonra 2 saat hiç bi şey yiyip içmedim tekrardan idrarım geldi onunla yaptım sizce doğru mudur lütfen cevap verinCanım burdan anca sana imkansıza yakın çok zor bir ihtimal olduğunu söyleyebiliriz. Ama kesin olarak kendini rahatmak içim test yapmalısın
Testiniz negatif. Büyük ihtimalle ya stresten ya da Ella’dan dolayı regl olamadınızEki Görüntüle 2840191
Ama karnım çok şiş regl olamıyorum diye mi acaba ve sabah ilk idrarla yapmadım testi ilk idrardan sonra 2 saat hiç bi şey yiyip içmedim tekrardan idrarım geldi onunla yaptım sizce doğru mudur lütfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?