• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Acillll

Ezgi serengil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
15
0
1
23
Sevgilimle ilişki yaşadık ama içime boşalmadı 3 saat sonra ella kullandım 2 haftadır adet olamıyorum tarlusal kullandım dün bitti göğüslerim hassas ve belim ağrıyo maydanoz suyu vs içmeye başladım bugün hamile olabilir miyim lütfen cevap verin

Sizce hamile olabilir miyim başka hiç belirtim yok ilişkinin üstünden yaklaşık 3 - 4 hafta geçti
İceri Boşalma olmadıysa hamilelik zor.
Ertesi gün hapı genelde ise yarıyor.
Psikolojik veya stres kaynaklı gecikme olabilir
İlaç veya antibiyotik kullandiysan gecikme olabilir.
Ben hamile olduğunu düşünmüyorum
Yarın bı test alın bence

Sevgilimle ilişki yaşadık ama içime boşalmadı 3 saat sonra ella kullandım 2 haftadır adet olamıyorum tarlusal kullandım dün bitti göğüslerim hassas ve belim ağrıyo maydanoz suyu vs içmeye başladım bugün hamile olabilir miyim lütfen cevap verin
Sen stresten adet olamiyosun canım
İçine boşalınca bile hamile kalamıyosun
Hamile felan değilsin içini ferah tut

Yavrum biz aylardır yapmadığımızı bırakmadık hamile kalalım diye ☺️ çooooooook zor bir şey dediğin, üstelik ertesi gün hapı da içimişin. Artık kuruntu yapma kendine bence ☺️ o haplar hormonal düzensizlik yapar belirtiler ondandır ayrıca psikolojik

Yavrum biz aylardır yapmadığımızı bırakmadık hamile kalalım diye ☺️ çooooooook zor bir şey dediğin, üstelik ertesi gün hapı da içimişin. Artık kuruntu yapma kendine bence ☺️ o haplar hormonal düzensizlik yapar belirtiler ondandır ayrıca psikolojik
Demin alt karnımın sağ tarafından böyle ağrı saplanır gibi falan oldu elle kullanıp hamile kalanlarda varmış çok gerildim

Demin alt karnımın sağ tarafından böyle ağrı saplanır gibi falan oldu elle kullanıp hamile kalanlarda varmış çok gerildim
Canım burdan anca sana imkansıza yakın çok zor bir ihtimal olduğunu söyleyebiliriz. Ama kesin olarak kendini rahatmak içim test yapmalısın

IMG-20210503-WA0009.webp

İceri Boşalma olmadıysa hamilelik zor.
Ertesi gün hapı genelde ise yarıyor.
Psikolojik veya stres kaynaklı gecikme olabilir
İlaç veya antibiyotik kullandiysan gecikme olabilir.
Ben hamile olduğunu düşünmüyorum
Yarın bı test alın bence

Canım burdan anca sana imkansıza yakın çok zor bir ihtimal olduğunu söyleyebiliriz. Ama kesin olarak kendini rahatmak içim test yapmalısın
Ama karnım çok şiş regl olamıyorum diye mi acaba ve sabah ilk idrarla yapmadım testi ilk idrardan sonra 2 saat hiç bi şey yiyip içmedim tekrardan idrarım geldi onunla yaptım sizce doğru mudur lütfen cevap verin:(

Hamilelik yok için rahat etsin artık.
Bence de üyelik adın soyadin gerçek ismine benziyor canım bence değiştir.

Eki Görüntüle 2840191

Ama karnım çok şiş regl olamıyorum diye mi acaba ve sabah ilk idrarla yapmadım testi ilk idrardan sonra 2 saat hiç bi şey yiyip içmedim tekrardan idrarım geldi onunla yaptım sizce doğru mudur lütfen cevap verin:KK43:
Testiniz negatif. Büyük ihtimalle ya stresten ya da Ella’dan dolayı regl olamadınız

Merhaba bilgilendirme yapabilir misiniz acaba bie sıkıntı var mı çünkü ben de stresten psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bir cevap verin

Back
X