Evet silik gözüküyor ama 10 gün gecikmeye göre az çıkmış. Belki geç dollenmedir. Hemen kan ver betanin durumuna bak. Kimyasal gebelik, dış gebelik ihtimali için.Kızlar bugünle beraber 10 gün geciktim test yapmaya da kan vermeye de çok korktum 7 yıldır hasretim Bi cesaret bu sabah test alıp yaptım sizce var mı
Hayırlı uğurlu olsun Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBeta HCG 2372 çıktı
Amin inşallah rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın hala inanamıyorum gerçek değil gibi geliyorHayırlı uğurlu olsun Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin inşallah gerçekten çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaAmin inşallah rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın hala inanamıyorum gerçek değil gibi geliyor
Testimi atsam bakarmısınızAmin inşallah gerçekten çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Tabiki resmi atın bakalımTestimi atsam bakarmısınız
Gönder gelsin.Testimi atsam bakarmısınız
Gönder gelsin.
Tabiki resmi atın bakalım
var gözüküyorFotoda tam belli olmuyor ama ikinci çizgi bembeyaz kalın
Bembeyaz olmaz ama pembemsi olması lazım. Yarın ilk idrarınla tekrarla benceFotoda tam belli olmuyor ama ikinci çizgi bembeyaz kalın
Dün sabah ve akşam beyaz çıktığı için bugün sabah tekrarladım ikinci çizgi yine beyaz çıktıBembeyaz olmaz ama pembemsi olması lazım. Yarın ilk idrarınla tekrarla bence
Ama rengi beyazvar gözüküyor
betaya göre baya silik çıkmış çizgi, doktora muayene oldunuz mu?Beta HCG 2372 çıktı
Gecikmeniz kaç günDün sabah ve akşam beyaz çıktığı için bugün sabah tekrarladım ikinci çizgi yine beyaz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?