• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acilll yardım

Gulbendar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
9
0
1
28
25 Haziran'da nisanlim ile ilişkiye girdik içe boşalma durumu olmadı . Ella hapı 1 saat içerisinde içtim . Sonrasında adetim 3 - 4 gün gecikti turlusol kullandım bitince adet oldum. Ve 6 -8 gün sürdü baya geldi. Bugün test yaptım . Öncesinde hiçbir çizgi olmadı pembe buğulu görüntü oldu. Aradan 1 saat geçti baktım tek çizgi olmuş ve zor bela görünen bir silik çizgi var gibi algıladım sizce hamile miyim lütfen yardım edin fotograf da yükledim

Eklentiler

• IMG-20200813-WA0021.jpeg
    IMG-20200813-WA0021.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 92
bende cızgı var gıbı gordum ama bu testler cok yanıltıcı olabılıyor.bırde kuruma cızgısı de olabılır yarın ılk ıdrarınla sabahtan tekrar test yap

Çizgi var gibi duruyor ama idrarı fazla damlatmışsın test bozuk gibi geldi bana. Zaten içine boşalmada olmadıysa risk çok çok düşük

Fazla damlatmışsın, hap ve testlere güvenilmiyo artık ama anlattığın kadarıyla risk yok gibi en net kan sonucu kan verin derim istemiyorsanız umarım negatif sonuçlanır :KK51:

Back