Hamile miyim acilll cvp

Merve34aslan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
179
79
48
24
Öncelikle şimdiye kadar kaç test yaptıysam obur güne kadar kalsa da tek çizgi öyle dururdu ama bugün sabah test yaptım ikinci silik çizgi 2 saat sonra çıktı bnmle aynı durumu yaşayan var mı 2 saat sonra çıkan çizgi yanıltıcı olabilirmi adetimden 3 gün geçti geç döllenme olmuş olabilirmi lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle kafayı yicem

Kuzum idrar damlattığın yere su da lat bir iki damla çizgi kaybolmazsa bence Hamilesin geç döllenme olabilir tabiki

Bak benimde 3 gün geçince böyleydi benimde geç döllenme

Eklentiler

• IMG-20200106-WA0017.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 389
Gebelik varsa 2 dk icinde silik de olsa beliriyor çizgi. Deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Eğer teste idrari damlattiniz ve beklediniz mesela 5 dk t kısmı tertemizse sonradan cizgi de ciksa hamile degilsiniz. Gonlunuze gore olsun.

Denedim kaybolmadı hamilemiyim yanii
bendekı de kaybolmamıstı su damlatmama ragmen. ama hamıle degılım. 1 haftadır yaptıgım testlerın kuruduktan sonrakı fotolarını esıme de gosterdım. hıc degısmeden gunlerce aynı sacma ız cıktı durdu artsa hadı dıycem bı nebze umut. 5 testın 4 unde pembe cızgı cıktı 2 3 saat sonra. gebelıkten kaynaklı degıl bu cızgı bıldıgın pembe cıkıyo anlıyorum ama 5 10 dk yı gectıkten sonra derler ya cıdden dogru. oncomed markayla yaptım cıktı laboquickle yaptım en sonuncusunu gene oyle :)) rabbım hayırlısını versın . 2 gune tekrar yap . eger cızgı cıkarsa zaten dırek meydana gelır. sımdı gec cıkan cızgılerın hepsı yanlıs olmus olmuyo. baya bı arkadas var gercekten hamıle cıkan . ama sen yıne de bı kac gun sonra umıtlen ^^

Yaaa dua edin inşallah hamişimdir ya ❤❤❣❣

Hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen sizde dua edin bana hayırlısıyla bir bebek haberi alalım ❤❤❣

Hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen sizde dua edin bana hayırlısıyla bir bebek haberi alalım ❤❤❣
Çıkmış bi çizgi ama ne desek yalan olur zamanla neyin nolduğu çıkar gönlünüze göre olsun inşallah

Bence var canım hislerime güvenirim testi tekrarla bence yada imkanın varsa kan rer
Testi 2 gün sonra tekrarlamayı düşünüorum inşallah vardır hayırlısıyla bizim de bebeğimiz olur bnde de bi umut var olduğuna dair meme başımdaki damarlar mor renk gorunuyo çok az bi hassaslaşma var ama dolgunlaşmış sende de öyle olmuşmuydu

Evet canım ben zaten en çok gögüslerim den anlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…