HAMİLE MİYİM?? acil

morrkediler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
5
0
18
merhabalar,
erkek arkadaşımla 13 eylülde (reglimin 3. günü) korunmasız sürtündük, vajina girişine ucunu getirdi. herhangi bir boşalma olmadı fakat zevk suyu geldi. 2 hafta sonra tekrar bir birliktelik oldu onda da prezervatif kullandık. ilkinde olduğu gibi vajina girişine getirdi ve sürtündü sadece. sonraki döngümde adetim 5 gün gecikti ve ağrılı bir gecikmeydi. 5 gün boyunca ağrım vardı. bu zamana kadar birçok idrarda gebelik testi yaptım hepsi negatif çıkmıştı. karnımda hafif bir şişlik vardı regliminde çok ağrılı geçmesiyle şüphelendim baya bir. dış gebelik olabilir mi diye düşündüm. bir kere doktora muayene oldum ultrasonda bakıldı fakat yeteri kadar sıkışık değildim. birliktelikten 5 6 hafta sonra ultrason bakıldı ve bir şey çıkmadı. bugün beklenen adet tarihimin 2. günüydü ama regl olmadım, hafif ağrılarım vardı. dün gece alkol tükettim ve bu sabah erkek arkadaşımla bir birlikteliğimiz daha oldu bu sefer penisinin hepsini soktu (5 6 kere) ama hemen çekti. yine bir boşalma olmadı ama zevk suyu gelmiştir diye düşünüyorum. kafamız ayılınca ayıktık tabi ve hemen ella aldım 5 6 saat sonra. şimdi çok stresliyim regl olabilecek miyim bilmiyorum. kafam çok karışık dış gebelik olabilir mi diye, bugün ki birliktelikten hamile kalır mıyım diye. 2 adet döngümde böyle geçiyor çok stres yapıyorum. sizce böyle bir şey var mıdır? yardımcı olursanız çok sevinirim

Korkuyorum diyorsun sürekli korktuğun şeyi yapıyorsun tekrarliyorsun o zaman oldu şu zaman oldu mu yok dün oldu mu arkadaşım korkuyorsan niye yapıyorsun madem yapıyorsun o zaman sonuçlarına katlanacaksin hem bu arada Ella gibi ilaçları kullanmak çok sağlıklı değil bilesinnn ayrıca adet gecikmen dönemsel oalrak olabilir etkiler

Kızım ne diye viyana kapısını zorlar gibi ittirip ittirip duruyorsunuz. Yapcaksanız edebinizle yapın yapmayacaksanjz da sürtünüp durmayın. Ha bu arada sadece sürtünen şeye ne diye kılıf takıyorsunuz?

Hamile değilsin.

bugün olan birliktelik alkollüyken oldu, diğer ikisinde zaten tam bir birliktelik olmadı. ellanın etkilerini biliyorum ama yapabileceğim başka bir şey yoktu.

bugün olan birliktelik alkollüyken oldu, diğer ikisinde zaten tam bir birliktelik olmadı. ellanın etkilerini biliyorum ama yapabileceğim başka bir şey yoktu.
Kendinize sahip cikamiyorsaniz alkollüyken yanyana gelmeyin mesela. Yapabileceğin birsey var YAPMİCAKSİN ha sırf seninle bunun için birliktelik yaşıyorsa güle güle tabi hayat senin hayatın hayatını yönlendirmek nasıl yaşamak istiyorsan ona göre ve benden sana bı tavsiye kendi bedeninle ön planda en büyük hatan olur bedenini kullandırma iyi aksmaalr hayatında başarılar dilerim

evet olan oldu ama bu kadar kırıcı olmanıza gerek yoktu. soruma yanıt verebilirdiniz tatlı bir dille. bundan sonrası için önlemler alacağım zaten ama şu an mevcut durum bu. buraya yazmamdaki amaçta bilgi almaktı.

Yanlış anlama kırıcı olmak değil niyetim yalnis anlasildiysam kusura bakma ama kendini maf etme erkeklere bu fırsatı verip kendini değersizlestirme diye demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…