- Konu Sahibi yabancibiri
-
Canim en son regl tarihin ne zamandi. Ilaci ictikten sonra mi kanaman oldu.ilacin yan etkisinde var cunku kanamanin olmasi normal ve adet duzensizligi de yapiyor.
Merhaba. Ben 17 yaşındayım. 15 Eylülde erkek arkadaşımla sarhoşken ilişkiye girdik. İkimizde pek birşey hatırlamıyoruz.(Korunmasız ilişkiye girdik fakat sevgilimin içerimi dışarımı boşaldığını hatırlamıyoruz). Ama yinede bir kaza yapmışızdır diye olayın ertesi günü yani yaklaşık olarak olaydan 20 saat falan geçtikten sonra (o kadar bile değildir) norvelo denen ertesi gün ilacını kullandım. Normalde adetim her ay iki gün geç gelirdi. Örneğin; geçen ay 26sında olduysam bu ay 28 de olmam lazımken 23nde adete benziyen birşey oldum. Adetten farkı ise 3gün sürmesi ve kanamanın çok düzensiz ve az olması ( bazen peçeteye silince geliyordu). Daha sonra ise 1 gün baya kaşınma oldu. Vede 28de olmam gereken adeti olmadım. Sizce hamilemiyimdir değilmiyimdir bu yaşadığım ne lütfen yardım edin yaptım bir hata çok pişmanım ama iş işten geçti sadece cevap arıyorum lütfen bu yaşadığım ne sizce söyler misiniz?
17 yaşında içki ve içkiliyken ilişki hamilelik çok üzücü okurken içim burkuldu bende bir anne olarak kızım yok oğlum var ama gerçekten yüreğim sızladı ertesi günü hapı %100 değildir ama etkisi yüksektir stres yaptığın korktuğun için gecikmiş olabilir kan testi yaptır 1 saat sonra alırsın en kesin sonuç bu olur
Tamam ilacın yan etkisinden olan kanaman olmuş. Adetinin gecikmesi de normal gelir stres yapma.
bence hamile değilsin ertesi gün hapını da almışsın stresten de adet gecikmesi olabilir ama emin olmak istiyosan bi eczaneden gebelik testi alıp dışarda bulunan umumi tuvaletlerden birinde yap hamile olup olmadığın çıkar zaten hem kimseninde haberi olmaz
İnşallah değilimdirbence kesin hamilesin
bence kesin hamilesin
Şuanda bi akraba ziyaretindeyim bu gece dönüp sevgilimlşe buluşup yarın yapmayı düşünüyorduk. Emin olmak için 3 tane alıp yapıcaz ve 3-4 gün sonra birdaha yapmayı düşünüyoruz. Ondanda sonra yine denicem testi. Bu testin doğruluk oranı kaçtır sizce? Bu ara çok teşekkür ederim içime biraz su serptiniz.
doğruluk oranı %99dur canım testi bi gün yapman yeterli olur zaten gebelik varsa adet gününde bile yapsan çift çizgi çıkar tek çizgi çıkarsa da hamile değilsin demek bi kaç gün sonra tekrar yapmaya gerek yok bence bi kaç gün içinde de adet olursun bide testi yaptıktan 1 saat sonra adet oluyomuşsun benim başıma çok geldi önce ki evliliğimde test yaptım negatif çıktı yarım saat 1 saat sonra adet oldum
Çok teşekkür ederim bu iç açıcı yorumlarınız için. Gerçekten bir kaç gündür çok stres yaptım malum bu yaşta bu olasılık %1 bile olsa yetiyor insana tek çizgi çıksında hergün yapmaya razıyım inşallah dediğiniz gibi olur
rica ederim canım ben tek çizgi çıkıcağına eminim
rica ederim canım ben tek çizgi çıkıcağına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?