Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünüşte bir gölge var tatlım hayırlı olsun bencede adet gecikmeni bekle daha sağlıklı sonuç al hatta adet gecikim sonrası kanda verKızlar selamm bat a 3 gün var bugün predictor early test yaptım 9 saniye idrar akışına tutmam gerekirken panikten 3 4 saniye tutabildim ve sonuç böyle diğer testimi heba etmek istemiyorum gecikmeden sonra yapacağım sizce gebelik var mı?
Teşekkür ederimmGörünüşte bir gölge var tatlım hayırlı olsun bencede adet gecikmeni bekle daha sağlıklı sonuç al hatta adet gecikim sonrası kanda ver
Herşey gönlünce olsun umarım sağlıklı bir gebeliğin olurTeşekkür ederimm![]()
Umarım Allah hepimize nasip etsin düşükten sonra çok daha tedirgin olsam da sakin kalmaya çalışıyorumHerşey gönlünce olsun umarım sağlıklı bir gebeliğin olur![]()
Amin amin darısı bize inşallah. E tabiki otomatikmen insanda bı endişe tedirginlik oluyor ama olma olacağı varsa olur bak ben aşılama için gidiyorum 3 ay oldu daha baslayamadim her seferinde birşey çıktı diyorum Allahım sen eniyisini bilirisn hayırlısıyla olsun hayirsizsa olmasın demek hayırlı olanı bekliyor diyorum ama tabi ufak da olsa bı üzüntü kdurgunluk oluşuyor mesela şuan deli hoplayıp zıplayıp sevinesi var insanın ama sakın kalmak en iyisiUmarım Allah hepimize nasip etsin düşükten sonra çok daha tedirgin olsam da sakin kalmaya çalışıyorum![]()
Kesinlikle allahtan hayırlısını dilemek lazım doktorum ilk gebeliğim için başta çok sağlıklı demişti kalbini durduğunu öğrendiğinde engelli bir çocuğun olabilirdi yoksa demişti herşeyin bir zamanı var demekki darısı başına en kısa zamanda inşallahAmin amin darısı bize inşallah. E tabiki otomatikmen insanda bı endişe tedirginlik oluyor ama olma olacağı varsa olur bak ben aşılama için gidiyorum 3 ay oldu daha baslayamadim her seferinde birşey çıktı diyorum Allahım sen eniyisini bilirisn hayırlısıyla olsun hayirsizsa olmasın demek hayırlı olanı bekliyor diyorum ama tabi ufak da olsa bı üzüntü kdurgunluk oluşuyor mesela şuan deli hoplayıp zıplayıp sevinesi var insanın ama sakın kalmak en iyisi![]()
Merhaba sizce benm testim pozitif mi 10 dakka olmadan oluştuGörünüşte bir gölge var tatlım hayırlı olsun bencede adet gecikmeni bekle daha sağlıklı sonuç al hatta adet gecikim sonrası kanda ver
Hafif gölge var galiba çünkü tam görünmüyor fotoda adetiniz gecikdi miMerhaba sizce benm testim pozitif mi 10 dakka olmadan oluştu
Evet 5 günHafif gölge var galiba çünkü tam görünmüyor fotoda adetiniz gecikdi mi
Kan testi verin benceEvet 5 gün
Tekrar yaptım böyle çıktıKan testi verin bence
Kimse yokmuTekrar yaptım böyle çıktı
Kızlar selamm bat a 3 gün var bugün predictor early test yaptım 9 saniye idrar akışına tutmam gerekirken panikten 3 4 saniye tutabildim ve sonuç böyle diğer testimi heba etmek istemiyorum gecikmeden sonra yapacağım sizce gebelik var mı?
Sanki gölge mi var. Bende aynı panikle 9 saniye tutman gerekirken 1 dakikadan az fazla tuttum. Sonucu etkiler mi acabaKızlar selamm bat a 3 gün var bugün predictor early test yaptım 9 saniye idrar akışına tutmam gerekirken panikten 3 4 saniye tutabildim ve sonuç böyle diğer testimi heba etmek istemiyorum gecikmeden sonra yapacağım sizce gebelik var mı?