How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile miyim acil lütfen

Busraaycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
3
2
1
26
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım evliyim daha önce düşük yaptım şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum adetime 10 gün var ama bir kaç gündür göğüslerimde dolgunluk hassasiyet ve damar belirginleşmesi var ara sıra da bel ve sırt mide ağrım oluyor sizce bu gebelik belirtisi mi

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım evliyim daha önce düşük yaptım şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum adetime 10 gün var ama bir kaç gündür göğüslerimde dolgunluk hassasiyet ve damar belirginleşmesi var ara sıra da bel ve sırt mide ağrım oluyor sizce bu gebelik belirtisi mi
Canım doğum kontrol kullanıyorum demişsin hem daha 10 gunun var erken daha gebelik belirtisi için bazen doğum kontrollerin bu tür yan etkileri olabiliyor 😊

Evet ama doğum kontrol hapını 2 aydır kullanıyorum ve şu an hamilelik için hazır değilim böyle belirtiler oluncada korktum
Hiç korkma canım habini duzenli kullandiysan sanmıyorum gebelik olduğunu hem daha 10 gün var diyorsun olsa bebek daha yerleşmemis bile oluyor yani belirti vermesi çok zor ben doğum kontrol kullandığım zaman olmuştu hem gecen ay yan etkisi yoktu diye bu ayda olmicak diye bir şey yok ki içini ferah tut canım 😊

Hiç korkma canım habini duzenli kullandiysan sanmıyorum gebelik olduğunu hem daha 10 gün var diyorsun olsa bebek daha yerleşmemis bile oluyor yani belirti vermesi çok zor ben doğum kontrol kullandığım zaman olmuştu hem gecen ay yan etkisi yoktu diye bu ayda olmicak diye bir şey yok ki içini ferah tut canım 😊
Çok teşekkür ederim

Merhaba hamile misiniz acaba benimde gogusumdeki koyu halkanın damarları belirginlesmesi var nedendir acaba

Back