- 27 Haziran 2021
- 18
- 3
- 23
-
- Konu Sahibi okbyimgaliba
Biraz daha zorlasanız doğururmuşsunuz.aylardır buraya yazıyorum son kez yazacağım içimdeki kuşku gitmiyor.
döngümün 29. gününde sürtünerek ilişkim oldu zevk suyu belki değmiştir ertesi gün regl olmam gerekirken 3 gün sonra oldum. son reglimden 26 gün sonra bir daha regl oldum. reglim bittikten 2 ve 6 gün sonra idrar testi yaptım. ilişkimden sonra 38. günde ultrasondan baktırdım bi şey yoktu. NOLUR YARDIM EDİN EĞER GEBELİK OLSAYDI USGDE GÖZÜKÜRDÜ DEĞİL Mİ? test yaptırmak için erken mi davrandım???
stresten doğurucam az kaldıBiraz daha zorlasanız doğururmuşunuz.
;(5 aylık hamilesin tebrikler
Yani kusura bakmayın ultrasona bile girmişsiniz daha ne diyimstresten doğurucam az kaldıyoktur ama dimi?
Millet aylarca çocuk deniyor hemde olması gerektiği gibi hamile kalamıyor sen sürtünmeyle diyorsunaylardır buraya yazıyorum son kez yazacağım içimdeki kuşku gitmiyor.
döngümün 29. gününde sürtünerek ilişkim oldu zevk suyu belki değmiştir ertesi gün regl olmam gerekirken 3 gün sonra oldum. son reglimden 26 gün sonra bir daha regl oldum. reglim bittikten 2 ve 6 gün sonra idrar testi yaptım. ilişkimden sonra 38. günde ultrasondan baktırdım bi şey yoktu. NOLUR YARDIM EDİN EĞER GEBELİK OLSAYDI USGDE GÖZÜKÜRDÜ DEĞİL Mİ? test yaptırmak için erken mi davrandım???
Adet olduğunda hamile olma ihtimalim tıbben mümkün değil şehir efsanesidir.aylardır buraya yazıyorum son kez yazacağım içimdeki kuşku gitmiyor.
Dün sağlık ocagndakş doktorm bana bulasması dahğ yetio dedi ben cok sasırdım aylardır gebe kalmaya ugrasıyorum olmuo bulasmayla olan varsa helal olsunMillet aylarca çocuk deniyor hemde olması gerektiği gibi hamile kalamıyor sen sürtünmeyle diyorsun2 kez de mens döngün olmuş daha ne yani Allahım allahım ne diyeyim ya.
Bu kadar sıkıntı yaşayacağıma o işi yapmam daha iyiaylardır buraya yazıyorum son kez yazacağım içimdeki kuşku gitmiyor.
haklısınız, cahilliğime verin lütfenBu kadar sıkıntı yaşayacağıma o işi yapmam daha iyiama olsa şimdiye ohoooo
böyle saçma düşüncelere kapılıp sizleri rahatsız ettiğim için üzgünümMillet aylarca çocuk deniyor hemde olması gerektiği gibi hamile kalamıyor sen sürtünmeyle diyorsun2 kez de mens döngün olmuş daha ne yani Allahım allahım ne diyeyim ya.
cevapladığınız için çok teşekkür ederimAdet olduğunda hamile olma ihtimalim tıbben mümkün değil şehir efsanesidir.
Hamile misinizböyle saçma düşüncelere kapılıp sizleri rahatsız ettiğim için üzgünümcevapladığınız için teşekkür ederim
geç de olsa anladım buradaki ablalar sağolsun, değilimdir ya 2 kere regl oldum 3 kere test yaptım negatif çıktıHamile misiniz
Ya olurda hamileyseniz bizde surtunelim diyecektim kusura bakma da 2 regl 3 test ablalara bile gerek yok ki bunu anlamak için lütfen artık korunun kendinize bu sıkıntıyı yasatmayingeç de olsa anladım buradaki ablalar sağolsun, değilimdir ya 2 kere regl oldum 3 kere test yaptım negatif çıktı
Hamile olmadiginizi anlamak için daha fazla neye ihtiyaciniz var anlamadim...aylardır buraya yazıyorum son kez yazacağım içimdeki kuşku gitmiyor.
Ya olurda hamileyseniz bizde surtunelim diyecektim kusura bakma da 2 regl 3 test ablalara bile gerek yok ki bunu anlamak için lütfen artık korunun kendinize bu sıkıntıyı yasatmayin
Bilinçlenmene sevindim olaki tekrarlanacaksa korun(((( çok haklısınız cahilliğime verin lütfen. bu konuda çok şey okudum ve bilinçlendim bi daha böyle saçmalıklar yapmam