Ben az önce yaptım ama fotoğrafını atayım da bir bakın
At canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben az önce yaptım ama fotoğrafını atayım da bir bakın
At canım
İnanasım gelmiyor yaCanım çok belli hamilesin hayırlı olsun
Ovülasupn mu bu yoksa gebelik testi miİnanasım gelmiyor ya
Gebelik testiOvülasupn mu bu yoksa gebelik testi mi
Canım çok belli hamilesin Allahım hayırlı uğurlu etsin zaten bundan 4-5 gün önce de silik çıkmıştı ya hatırlarsan yarın mı test yapsam acaba akşam mı ya bence bende yarın yapayımGebelik testi
Sabah idrarıyla daha doğru sonuç veriyor diyorlar amaTesti akşam yapsam olur mu yarını mı beklesem acaba
Sabah yapayım en garanti sonuç o zamanSabah idrarıyla daha doğru sonuç veriyor diyorlar ama
Aynı ben :) adetim gecikti ama sadece akıntım var bitmeyen bir akıntı ama kokusuz ağrısız düz şeffaf beyaz akıntıArkadaşlar bir şey soracağım .Yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti ama hiçbir adet belirtim veya gebelik belirtim yok .Önceki aylarda aşırı göğüs hassasiyeti ve diğer belirtileri yaşardım bu ay adetime 2-3 gün kalmasına rağmen hiçbir belirtim yok .Bu şekilde hamile kalmak mümkün mü sadece akıntım var şeffaf ve beyaz
Benimki de o şekilde Sizin kaç gün var adeteAynı ben :) adetim gecikti ama sadece akıntım var bitmeyen bir akıntı ama kokusuz ağrısız düz şeffaf beyaz akıntı
Ben adet günü yumurtladım 10 gündür ama geciktiBenimki de o şekilde Sizin kaç gün var adete
Adet günü mü nasıl yani ilk defa duydumBen adet günü yumurtladım 10 gündür ama gecikti
ovülasyon testi yaptım adetime 3 gün kala pozitif gördüm bende şaşırdım ama zaten bende adet düzensizliği var günü gününe olmuyorumAdet günü mü nasıl yani ilk defa duydum
Test yaptım çok çok silik yani kuruma çizgisi dediler bende 4-5 gün daha bekleyip test yapmaya karar verdim yarın test yapıcam bakalım ama hamile belirtğö yok sadece akıntıBelki gebeliktir .Ovulasyon testi gebeliğide gösterebiliyor
İnşallah olumlu olur .pozitif olur mutlaka buraya da yazınTest yaptım çok çok silik yani kuruma çizgisi dediler bende 4-5 gün daha bekleyip test yapmaya karar verdim yarın test yapıcam bakalım ama hamile belirtğö yok sadece akıntı
Bende de sadece akıntı var sizinki olumlu olursa bahara umut olurTest yaptım çok çok silik yani kuruma çizgisi dediler bende 4-5 gün daha bekleyip test yapmaya karar verdim yarın test yapıcam bakalım ama hamile belirtğö yok sadece akıntı
Belki gebeliktir .Ovulasyon testi gebeliğide gösterebiliyor