• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acil bakın

Eklentiler

• IMG_5266.jpeg
    IMG_5266.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar bir şey soracağım .Yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti ama hiçbir adet belirtim veya gebelik belirtim yok .Önceki aylarda aşırı göğüs hassasiyeti ve diğer belirtileri yaşardım bu ay adetime 2-3 gün kalmasına rağmen hiçbir belirtim yok .Bu şekilde hamile kalmak mümkün mü sadece akıntım var şeffaf ve beyaz

Arkadaşlar bir şey soracağım .Yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti ama hiçbir adet belirtim veya gebelik belirtim yok .Önceki aylarda aşırı göğüs hassasiyeti ve diğer belirtileri yaşardım bu ay adetime 2-3 gün kalmasına rağmen hiçbir belirtim yok .Bu şekilde hamile kalmak mümkün mü sadece akıntım var şeffaf ve beyaz
Aynı ben :) adetim gecikti ama sadece akıntım var bitmeyen bir akıntı ama kokusuz ağrısız düz şeffaf beyaz akıntı

Belki gebeliktir .Ovulasyon testi gebeliğide gösterebiliyor
Test yaptım çok çok silik yani kuruma çizgisi dediler bende 4-5 gün daha bekleyip test yapmaya karar verdim yarın test yapıcam bakalım ama hamile belirtğö yok sadece akıntı

Test yaptım çok çok silik yani kuruma çizgisi dediler bende 4-5 gün daha bekleyip test yapmaya karar verdim yarın test yapıcam bakalım ama hamile belirtğö yok sadece akıntı
İnşallah olumlu olur .pozitif olur mutlaka buraya da yazın 🤲

Bende de sadece akıntı var sizinki olumlu olursa bahara umut olur 😅

Back