Ben daha çok yeni deniyorum ama bende çok stres yaptı. Bu sabah dayanamadım test tekrarladım , hiçbir şey göremedim. Adetime 4 günüm daha var ama. Moraller bozulduO kadar negatifi o belirsizliği yaşadım ki 1 yıldır çok kötü travmam oldum bence o yüzden korkuyorum ben
Erken gebelik testi mi yaptınız şuan olsa bile görünmez regl geciktikten sonra günler daha net belli olurBen daha çok yeni deniyorum ama bende çok stres yaptı. Bu sabah dayanamadım test tekrarladım , hiçbir şey göremedim. Adetime 4 günüm daha var ama. Moraller bozuldu
Dün test yaptım bugün yapmadım 3-4 gün daha bekleyeceğimSon durum nedir ?
İlk 10 dk içinde oluşunca ümitlenmiştim ama doğru kuruma çizgisidir bende öyle düşünüyorum artık 3-4 gün daha geçsin adet olmazsam yeni bir gebelik testi alıp bakarım5 . Kez falan kullanıyorum bu markayı ve kaç kez gebelik testini kullandım bana kalsa o çizgi kendi cizgisi cunkuu aynı şekilde bende de oldu aaa silik vs dedim ama değilmiş çünkü iyice bakarsan daha net anlarsın demek istediğimi kurudukda daha da belli oluyor
Bu markanın ovülasyon testinden memnun musunuz olumlu sonuç aldınız mı5 . Kez falan kullanıyorum bu markayı ve kaç kez gebelik testini kullandım bana kalsa o çizgi kendi cizgisi cunkuu aynı şekilde bende de oldu aaa silik vs dedim ama değilmiş çünkü iyice bakarsan daha net anlarsın demek istediğimi kurudukda daha da belli oluyor
2 kez lapoquick kullandımBu markanın ovülasyon testinden memnun musunuz olumlu sonuç aldınız mı
2 kez lapoquick kullandım
3-4 kez de innovita kullandım hepsinde yumurtlama çatlama görüyorum ama daha bir gebelik oluşmadı . Doğal yoldan iki gebeliğim oldu biri erken doğum diğeri kimyasaldi her türlü testleri yaptırdık sorun yok deneyeme devam ediyorum bu ay nihalin bahçesinden hayıt macunu kullandım ve adetim bir gün geçti erken gebelik testinde bişey çıkmıyor yumurtlama üstünden 12. Gün bu gün adetlerim düzenlidir bir iki gün oynadığı hiç olmadı, olmazsa test vereceğim en net sonuç onda çünkü . Birde benim mesela çok nadir testim yumurtlama olunca koyu çıkması . Hep koyuya yakın olur
Belki de geç döllenme olmuştur inşallah ki hamiş oluruz bende prolaktin yüksekliği var bu ay öğrendim hormon testi yapmıştım çocuğum olmuyor diye gittiğimde onun dışında eşimde ve bende sorun yok temiz çıktı dostinex verdi bana da ilk 3 ayda sözde oluyormuş ama bilmiyorum çok yoruldum bu süreçte cidden2 kez lapoquick kullandım
3-4 kez de innovita kullandım hepsinde yumurtlama çatlama görüyorum ama daha bir gebelik oluşmadı . Doğal yoldan iki gebeliğim oldu biri erken doğum diğeri kimyasaldi her türlü testleri yaptırdık sorun yok deneyeme devam ediyorum bu ay nihalin bahçesinden hayıt macunu kullandım ve adetim bir gün geçti erken gebelik testinde bişey çıkmıyor yumurtlama üstünden 12. Gün bu gün adetlerim düzenlidir bir iki gün oynadığı hiç olmadı, olmazsa test vereceğim en net sonuç onda çünkü . Birde benim mesela çok nadir testim yumurtlama olunca koyu çıkması . Hep koyuya yakın olur
Erken test yaptım aslında ama tamamen meraktan duramadığım için. Çünkü önceki gün çok silikti, yanlış olduğunu düşünmüştüm zaten. Geçene kadar bekleyeceğim artık. Olursa olur diye düşünmem gerekiyor ama ne zor işmiş bu beklemekErken gebelik testi mi yaptınız şuan olsa bile görünmez regl geciktikten sonra günler daha net belli olur
Ben de pcos geçmişi olan biriyim , daha önce prolaktin yüksekliği yaşamıştım. Korunmayı bırakmadan önce doktora gittim. Şimdilik bit sorun yok. Bir iki ay sonra gel bakalım dedi ama bir iki ay bile geçmek bilmiyormuş . Bende bu kadar stres yapacağını hiç tahmin etmemiştim. henüz çocuk düşünmediğim zamanlardaBelki de geç döllenme olmuştur inşallah ki hamiş oluruz bende prolaktin yüksekliği var bu ay öğrendim hormon testi yapmıştım çocuğum olmuyor diye gittiğimde onun dışında eşimde ve bende sorun yok temiz çıktı dostinex verdi bana da ilk 3 ayda sözde oluyormuş ama bilmiyorum çok yoruldum bu süreçte cidden
Ben de pcos geçmişi olan biriyim , daha önce prolaktin yüksekliği yaşamıştım. Korunmayı bırakmadan önce doktora gittim. Şimdilik bit sorun yok. Bir iki ay sonra gel bakalım dedi ama bir iki ay bile geçmek bilmiyormuş . Bende bu kadar stres yapacağını hiç tahmin etmemiştim. henüz çocuk düşünmediğim zamanlarda
Ben ilk başta çok korkmuştum dedim bu ne falan ama bu çocuğa engelmiş olmaması için ama benim ki de yüksekti ilaç güçlü bir ilaç 1 tane ilaç verdi düşüyormuş falan da düştüğünde hamile kalınırmış da bilmiyorum bazen bir sebepten dolayı olmaması o kadar ürkütücü kiBen de pcos geçmişi olan biriyim , daha önce prolaktin yüksekliği yaşamıştım. Korunmayı bırakmadan önce doktora gittim. Şimdilik bit sorun yok. Bir iki ay sonra gel bakalım dedi ama bir iki ay bile geçmek bilmiyormuş . Bende bu kadar stres yapacağını hiç tahmin etmemiştim. henüz çocuk düşünmediğim zamanlarda
Peki şimdi yaptığın da nasıldı test silik çıktı mıErken test yaptım aslında ama tamamen meraktan duramadığım için. Çünkü önceki gün çok silikti, yanlış olduğunu düşünmüştüm zaten. Geçene kadar bekleyeceğim artık. Olursa olur diye düşünmem gerekiyor ama ne zor işmiş bu beklemek
Ayy regl günümüz aynı bende 14 15 16 pik görüp değerlendirdim. Benimde bel ağrım var regl tarihim de 27 ocak ama yumurtlama beklenenden 3 gün geç olduğu için 3 gün ileri atar diye düşünüyorum. Test yapmaya da korkuyorum.Bugün sizin gibi oldum. 1 Ocak regl tarihim. 15inde yumurtlamam oldu testten takip ediyorum. Bugün erken gebelik testi yaptım ama çok çooook silik çıktı . Üç gündür bel ağrısı çekiyorum. Ben de merak içindeyim
Sanırım bekleyip göreceğizAyy regl günümüz aynı bende 14 15 16 pik görüp değerlendirdim. Benimde bel ağrım var regl tarihim de 27 ocak ama yumurtlama beklenenden 3 gün geç olduğu için 3 gün ileri atar diye düşünüyorum. Test yapmaya da korkuyorum.
Yani ikinci yaptığımda hiçbir şey yok gibiPeki şimdi yaptığın da nasıldı test silik çıktı mı
Ay ben de yapmaya korkuyorum inşallah hamileyizdirYani ikinci yaptığımda hiçbir şey yok gibi
Test yaptın mı yerleşme olabilirKızlar acil sorucam normalde dün adet olmam lazımdı ama olmadım bugün öğleden böyle Bi akıntı oldu daha da bişey olmadı hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?