Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotosunu atar mısın canım ay inşallah hamileyizdirBugün sizin gibi oldum. 1 Ocak regl tarihim. 15inde yumurtlamam oldu testten takip ediyorum. Bugün erken gebelik testi yaptım ama çok çooook silik çıktı . Üç gündür bel ağrısı çekiyorum. Ben de merak içindeyim
Başka bir marka test alın yapın veya kan verin var gibi ama bu testin bazen yalancı pozitif vediğini okudum burdaKimse yok mu cevap veren
İnşallah vardır biraz daha geçsin öyle vereyim korkuyorum artık negatifi görmekten teşekkür ederim bı arada cevap verdiğiniz içniBaşka bir marka test alın yapın veya kan verin var gibi ama bu testin bazen yalancı pozitif vediğini okudum burda
Yani denedim çekmeyi ama fotoğrafta pek belli olmuyor. Sizin attığınız fotoğraf gibi görünüyor ama. İnşallah öyleyizdir. Henüz erken ama beklemek çok zorFotosunu atar mısın canım ay inşallah hamileyizdir
Ben prefertil diye bir marka ile test yaptım ama iyi bir marka mıdır bilmiyorum. Kan vermek de istemedim ya , zaten silik çıktığı için kanda yükseleceği varsa da daha yükselmemiştir diyeBaşka bir marka test alın yapın veya kan verin var gibi ama bu testin bazen yalancı pozitif vediğini okudum burda
Tekrar başka testle koyulaşma takip edebilirsinizBen prefertil diye bir marka ile test yaptım ama iyi bir marka mıdır bilmiyorum. Kan vermek de istemedim ya , zaten silik çıktığı için kanda yükseleceği varsa da daha yükselmemiştir diye
Yarın sabah tekrar bakarım koyulaşıyor mu diye , sabredebilsem iki gün sonra bakmak daha mantıklı ama dayanamam gibiTekrar başka testle koyulaşma takip edebilirsiniz
Ben olsam kesin on tane test yapardım bu gece çok kayıplar yaşamıştım o yüzden test bağımlısıydım çok şükür oğlum yanımda şimdi inşallah size darısıYarın sabah tekrar bakarım koyulaşıyor mu diye , sabredebilsem iki gün sonra bakmak daha mantıklı ama dayanamam gibi
Bende 14-15 yumurtlama 16 çatlama oldu bu gün 11. Gün yumurtlamadan sonra testlerim şimdilik negatif adetimde bir gün geçti sayılır yarın tekrarlayacagim sizde duruma göre haber edin olur mu ?
Sabretmeyi deneyeceğim çok da umutlanmak istemiyorum, niyeyse bu ay zaten olmayacakmış gibi düşünüyordumValla sabredebilriseniz gününüz geçtikten dört beş gün daha sabredin erken öğrenince de birşey yapamıyor beklemek zorunda kalıyorsun zaman geçmek bilmiyor evde iki günde bir test yapıp takip edin öyle gidin kan vermeye derim
Ben olsam kesin on tane test yapardım bu gece çok kayıplar yaşamıştım o yüzden test bağımlısıydım çok şükür oğlum yanımda şimdi inşallah size darısı
Artık negatifi görmekten o kadar yoruldum ki anlatamam şuan da gölge veya silik görünüyor oda daha zor ne evet hamileyim diyebiliyorsun ne de yok değilim diyebiliyorsun kızlar çok yoruldum artıkValla sabredebilriseniz gününüz geçtikten dört beş gün daha sabredin erken öğrenince de birşey yapamıyor beklemek zorunda kalıyorsun zaman geçmek bilmiyor evde iki günde bir test yapıp takip edin öyle gidin kan vermeye derim
Haber veririm inşallah bebeklerimiz bizimledir güzel haberlerle veririzBende 14-15 yumurtlama 16 çatlama oldu bu gün 11. Gün yumurtlamadan sonra testlerim şimdilik negatif adetimde bir gün geçti sayılır yarın tekrarlayacagim sizde duruma göre haber edin olur mu ?
Başka marka testle sabah tekrardan yapın bence zaten varsa koyulaşmış çıkarArtık negatifi görmekten o kadar yoruldum ki anlatamam şuan da gölge veya silik görünüyor oda daha zor ne evet hamileyim diyebiliyorsun ne de yok değilim diyebiliyorsun kızlar çok yoruldum artık
3-4 gün daha beklemek en mantıklısı bende öyle yapacağımBen prefertil diye bir marka ile test yaptım ama iyi bir marka mıdır bilmiyorum. Kan vermek de istemedim ya , zaten silik çıktığı için kanda yükseleceği varsa da daha yükselmemiştir diye