• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acil bakın

elinzaaq

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
107
18
13
27
IMG_0267.png

Yumurtlamam bence 15 ocakta oldu bugün gebelik testi yaptım görünüyor gibi gölge yardım eder misiniz lğtfen

Eklentiler

• IMG_0250.jpeg
    IMG_0250.jpeg
    365,1 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_0251.jpeg
    IMG_0251.jpeg
    395,8 KB · Görüntüleme: 74
Bugün sizin gibi oldum. 1 Ocak regl tarihim. 15inde yumurtlamam oldu testten takip ediyorum. Bugün erken gebelik testi yaptım ama çok çooook silik çıktı . Üç gündür bel ağrısı çekiyorum. Ben de merak içindeyim

Bugün sizin gibi oldum. 1 Ocak regl tarihim. 15inde yumurtlamam oldu testten takip ediyorum. Bugün erken gebelik testi yaptım ama çok çooook silik çıktı . Üç gündür bel ağrısı çekiyorum. Ben de merak içindeyim
Fotosunu atar mısın canım ay inşallah hamileyizdir

Başka bir marka test alın yapın veya kan verin var gibi ama bu testin bazen yalancı pozitif vediğini okudum burda
Ben prefertil diye bir marka ile test yaptım ama iyi bir marka mıdır bilmiyorum. Kan vermek de istemedim ya , zaten silik çıktığı için kanda yükseleceği varsa da daha yükselmemiştir diye

Ben prefertil diye bir marka ile test yaptım ama iyi bir marka mıdır bilmiyorum. Kan vermek de istemedim ya , zaten silik çıktığı için kanda yükseleceği varsa da daha yükselmemiştir diye
Tekrar başka testle koyulaşma takip edebilirsiniz

Valla sabredebilriseniz gününüz geçtikten dört beş gün daha sabredin erken öğrenince de birşey yapamıyor beklemek zorunda kalıyorsun zaman geçmek bilmiyor evde iki günde bir test yapıp takip edin öyle gidin kan vermeye derim

Bende 14-15 yumurtlama 16 çatlama oldu bu gün 11. Gün yumurtlamadan sonra testlerim şimdilik negatif adetimde bir gün geçti sayılır yarın tekrarlayacagim sizde duruma göre haber edin olur mu ? ☺️

Yarın sabah tekrar bakarım koyulaşıyor mu diye , sabredebilsem iki gün sonra bakmak daha mantıklı ama dayanamam gibi 😅
Ben olsam kesin on tane test yapardım bu gece çok kayıplar yaşamıştım o yüzden test bağımlısıydım çok şükür oğlum yanımda şimdi inşallah size darısı

Bende 14-15 yumurtlama 16 çatlama oldu bu gün 11. Gün yumurtlamadan sonra testlerim şimdilik negatif adetimde bir gün geçti sayılır yarın tekrarlayacagim sizde duruma göre haber edin olur mu ?

Valla sabredebilriseniz gününüz geçtikten dört beş gün daha sabredin erken öğrenince de birşey yapamıyor beklemek zorunda kalıyorsun zaman geçmek bilmiyor evde iki günde bir test yapıp takip edin öyle gidin kan vermeye derim
Sabretmeyi deneyeceğim 🌸🌸 çok da umutlanmak istemiyorum, niyeyse bu ay zaten olmayacakmış gibi düşünüyordum

Artık negatifi görmekten o kadar yoruldum ki anlatamam şuan da gölge veya silik görünüyor oda daha zor ne evet hamileyim diyebiliyorsun ne de yok değilim diyebiliyorsun kızlar çok yoruldum artık

Eklentiler

• IMG_0250.jpeg
    IMG_0250.jpeg
    365,1 KB · Görüntüleme: 13
Artık negatifi görmekten o kadar yoruldum ki anlatamam şuan da gölge veya silik görünüyor oda daha zor ne evet hamileyim diyebiliyorsun ne de yok değilim diyebiliyorsun kızlar çok yoruldum artık
Başka marka testle sabah tekrardan yapın bence zaten varsa koyulaşmış çıkar

3-4 gün daha beklemek en mantıklısı bende öyle yapacağım

O kadar negatifi o belirsizliği yaşadım ki 1 yıldır çok kötü travmam oldum bence o yüzden korkuyorum ben

Back